Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Τους «χρυσώνει» για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Πριμ εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ υποσχέθηκε ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις στους παίκτες της ομάδας του, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Tuttosport».

Τους «χρυσώνει» για το Τσάμπιονς Λιγκ
Μετά από μια εξαιρετική πορεία στο Καμπιονάτο, η Νάπολι είχε καταφέρει να πλησιάσει τη Γιουβέντους στους δύο βαθμούς, δίνοντας ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου στους οπαδούς της. 4 διαδοχικές ισοπαλίες και η ήττα από την Κιέβο στη Βερόνα, όμως, εκτόξευσαν τη διαφορά στους 9 βαθμούς, ενώ ταυτόχρονα η ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι άρχισε να απειλείται από τη Μίλαν, η οποία πλησιάζει τη 2η θέση.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, θέλοντας να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών του, επισκέφθηκε την ομάδα στο προπονητικό κέντρο και τους ζήτησε να κάνουν την ύστατη προσπάθεια, ώστε να μην χαθεί ούτε η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με την «Tuttosport» ο Ντε Λαουρέντις είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση με 4 παίκτες, τον Έντινσον Καβάνι, τον Μάρεκ Χάμσικ, τον Πάολο Καναβάρο και τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις, από τους οποίους ζήτησε να κάνουν τα πάντα για να πάρει η ομάδα του εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να τους δώσει ένα επιπλέον κίνητρο, φέρεται πως τους υποσχέθηκε ένα «γενναίο» πριμ, κάτι που δεν συνηθίζεται στην Ιταλία εν μέσω της χρονιάς.

Απομένει να δούμε αν η… θεραπεία του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θα φέρει αποτέλεσμα και η Νάπολι, από το παιχνίδι με την Αταλάντα κιόλας, επιστρέψει στις επιτυχίες. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: