Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Καμπιάσο: «Αποκλειστήκαμε αξιοπρεπώς»

Στενοχωρημένος για τον αποκλεισμό της Ίντερ από το Europa League, αλλά περήφανος για την ομάδα του, δήλωσε ο Εστεμπάν Καμπιάσο.

Καμπιάσο: «Αποκλειστήκαμε αξιοπρεπώς»
Ο Εστεμπάν Καμπιάσο μπορεί να πει κάποιος ότι ήταν ο μοιραίος παίκτης της Ίντερ στον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Europa League με την Τότεναμ, αφού στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας του αγώνα, έχασε την ευκαιρία να σκοράρει και να στείλει την ομάδα του στην επόμενη φάση.

Ο ίδιος, ωστόσο, δεν στάθηκε στη συγκεκριμένη φάση, αλλά στη συνολική εμφάνιση της ομάδας του, για την οποία δήλωσε περήφανος. «Η εμφάνισή μας ήταν εξαιρετική από όλες τις απόψεις. Τόσο από πλευράς ουσίας, όσο και από πλευράς θεάματος. Ωστόσο, πρέπει να παραδεχθούμε ότι στο πρώτο παιχνίδι η Τότεναμ ήταν μια κλάση ανώτερη. Απόψε ήταν μια άλλη ιστορία. Είμαστε στενοχωρημένοι που αποκλειστήκαμε, αλλά αυτό έγινε με αξιοπρέπεια» τόνισε ο Αργεντινός μέσος και πρόσθεσε:

«Είχα την ευκαιρία να πετύχω το τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις, αλλά δεν λυπάμαι που δεν τα κατάφερα. Δεν είναι μόνο η μια φάση, από την οποία μπορεί να γραφτεί η ιστορία, αλλά όλα όσα συνέβησαν μέσα στο παιχνίδι. Θα ήμουν περισσότερο ενοχλημένος, αν δεν παίζαμε καλά. Αντ’ αυτού, ήμασταν εξαιρετικοί και μπορούμε να είμαστε περήφανοι.

Μετά από ένα δύσκολο διάστημα με άσχημα αποτελέσματα, χρειαζόμασταν μια τέτοια εμφάνιση. Ξέρουμε καλά ότι αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως απόψε, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που μας έχουν απομείνει την τρέχουσα σεζόν». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: