Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

"Οι δικαστές φέρονται διαφορετικά στον ΠΑΟΚ"

Ο Γιώργος Κούδας μιλάει στον sportdog για την "αυστηρή" τιμωρία του Σαλπιγγίδη, για τους ...φίλους που δεν έχει ο ΠΑΟΚ, αλλά και για το άνοιγμα του Αλαφούζου στον Σαββίδη.
Στον ΠΑΟΚ δεν δέχθηκαν και με τον καλύτερο τρόπο την ποινή στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη για την χειρονομία στον επόπτη, στο ματς με τον Πλατανιά. Ο σκύλος επικοινώνησε με τον Γιώργο Κούδα για την τιμωρία του "Σάλπι".
Θεωρείται ότι είναι άδικη ή αυστηρή η τιμωρία στον Σαλπιγγίδη;
"Είναι βαριά η απόφαση για τις έξι αγωνιστικές. Δεν άξιζε στον Δημήτρη τέτοια τιμωρία γιατί δεν έχει αποβληθεί ποτέ και έχει δείξει τόσα χρόνια τον χαρακτήρα του. Η μούντζα δεν είναι έτσι και δεν ξέρω τι είδαν οι δικαστές στο ριπλέι... Αυτή η χειρονομία γίνεται με το χέρι υψωμένο προς το πρόσωπο και ο Σαλπιγγίδης μόνο αυτό δεν έκανε, δείχνοντας απλά μια κίνηση αγανάκτησης.
Όπως και να ΄χει είναι αυστηρή η ποινή βλέποντας μάλιστα και διαφορετική αντιμετώπιση. Σε άλλες περιπτώσεις, από ομάδες του κέντρου κυρίως, οι αθλητικοί δικαστές έχουν διαφορετική στάση σε σχέση με τον ΠΑΟΚ".
Σε αυτό στάθηκε και ο Τσιστιακόφ σε ομιλία που είχε με τους παίκτες στη προπόνηση...
"Πάντα έτσι ήταν στον ΠΑΟΚ. Ούτε παρασκήνιο είχε, ούτε συμμάχους και φάνηκε και τώρα. Τιμωρήθηκε ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας, που έβαζε συνέχεια γκολ για ένα πταίσμα ενώ έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα".
Πώς σας φάνηκαν οι δηλώσεις του Αλαφούζου για τον Σαββίδη και πως "οι υγιείς και ηθικές ομάδες θα πρέπει να συνεργάζονται";
"Όλα αυτά βελτιώνουν την κατάσταση. Είμαστε αντίπαλοι για 90λεπτά και μέχρι εκεί. Πριν και μετά το παιχνίδι παίκτες και παράγοντες δεν θα πρέπει να έχουν να χωρίσουν τίποτα και αυτό που είπε ο Αλαφούζος ήταν πολύ σωστό. Το σημαντικό είναι να υπάρχει ισονομία, γιατί όπως βλέπουμε τον τελευταίο καιρό μόνο η διαιτησία είναι αυτή που χαλάει την εικόνα σε αντίθεση με τους παίκτες που προσπαθούν μεταξύ τους για το καλό του αθλήματος".
Το ματς της Κυριακής πώς το βλέπετε;
"Δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει αγωνιστικά προβλήματα και όχι μόνο, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Πάντα αυτά τα ματς είναι ντέρμπι, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που μπορεί να έχουν οι δύο ομάδες κατά καιρούς και δεν χωράνε προβλέψεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: