Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

«Μπορεί το πρωτάθλημα η Σίτι»

Την πίστη του πως η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα παρά τους 12 βαθμούς διαφορά από τη Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Γκαέλ Κλισί.

«Μπορεί το πρωτάθλημα η Σίτι»
Ο αμυντικός των «πολιτών» στηρίζει τις ελπίδες του στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του κατέκτησε τον περσινό τίτλο και ισχυρίζεται πως η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί:

«Το σενάριο δεν είναι πολύ διαφορετικό από το περσινό. Ήμασταν 8 πόντους πίσω με 6 παιχνίδια να απομένουν την περασμένη σεζόν και φέτος 12 με 10 ματς μπροστά μας. Σίγουρα είναι σε ευνοϊκή θέση η Γιουνάιτεντ, αλλά αν έρθει ένα ή δύο αρνητικά αποτελέσματα τότε θα έρθουν αμφιβολίες για τους παίκτες της Γιουνάιτεντ και θα αρχίσουν να φοβούνται μήπως επαναληφθεί το περσινό σενάριο».

Σύμφωνα με τον Κλισί, η ομάδα του οφείλει να παίρνει τους τρεις βαθμούς κάθε αγωνιστική, έτσι ώστε να ασκήσει τη μεγαλύτερη δυνατή πίεση στους αντιπάλους της:

«Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε κάθε εβδομάδα και να αυξάνουμε το άγχος της Γιουνάιτεντ. Τα επόμενα 3-4 παιχνίδια είναι κρίσιμα για μας, ξέρουμε ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι δύσκολη αλλά έχοντας υπόψη τι έγινε πέρσι συνεχίζουμε να ελπίζουμε».πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: