Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Γιώργος Μύρτσος -Kαλά έκαναν και τον τιμώρησαν!

Ο Γιώργος Μύρτσος σχολιάζει στον sportdog τις 6 αγωνιστικές στον "Σάλπι": "Επειδή δεν τιμωρήθηκαν όλοι οι κλέφτες, να βγει έξω ο Παπαγεωργόπουλος;". Τι πιστεύει για Πολατιάν και Άρη;
Κάτι που με εκνευρίζει στην Ελλάδα: όταν εγώ αδικώ κάποιον, λέω "Είδες τι μαγκιά έκανα;". Όταν συμβαίνει σε μένα κάτι αντίστοιχο, λέω "Δεν υπάρχει κράτος να τιμωρήσει αυτόν που το έκανε"! Η απόλυτη υποκρισία δηλαδή. Θεωρώ δίκαιη την τιμωρία του Σαλπιγγίδη, αρκεί να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ οι αθλητικοί δικαστές να αποδίδουν δικαιοσύνη.
Να βγει έξω ο Παπαγεωργόπουλος;
Βγήκε κάποιος χθες στο ραδιόφωνο που ήμουν και μου έφερε το παράδειγμα του Ντιόγκο, που έριξε μούντζα και δεν τιμωρήθηκε. Επειδή όλοι όσοι έχουν κλέψει δεν πήγαν στη φυλακή, δηλαδή, πρέπει να βγει έξω ο Παπαγεωργόπουλος; Έτσι θα το πάμε; Άρα κάποιος που δολοφόνησε και δεν τιμωρήθηκε, να τον πάρουμε παράδειγμα και να δολοφονούμε όλοι!
Πήγε να ψηφίσει Γκαγκάτση και το έριξε Σαρρή!
Όταν στην Ελλάδα αρχίσουμε να ασχολούμαστε με το αντικείμενο και όχι με το παρασκήνιο, θα κάνουμε κάτι. Εδώ ο Πολατιάν πήγε από την Έδεσσα στην Αθήνα με εντολή να ψηφίσει τον Γκαγκάτση και ψήφισε τον Σαρρή! Κι αυτόν τον τύπο τον προσέλαβε ο Άρης ως τιμ μάνατζερ, σύμβουλο σε αγωνιστικά θέματα δηλαδή. Και ρωτά εγώ: τι θα συμβουλεύει ένας πρώην διαιτητής τη διοίκηση και τον προπονητή, σε αγωνιστικά θέματα;
Τα πόδια στον βούρκο και πετάμε κι άλλα σκατά!
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο δηλαδή. Γιατί δεν λένε ότι τον πήραν επειδή είναι κοντά στον Σαρρή, για να βρούνε καμία άκρη μαζί του; Δεν μπορεί αυτή η χώρα να βγει από τον βούρκο όταν έχουμε τα πόδια μέσα στον βόθρο και πετάμε από πάνω κι άλλα σκατά. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ, ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΜΑΓΚΙΑ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣ, ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΩΡΥΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: