Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ροντόν: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Απόλυτα ικανοποιημένος μετά την πρόκριση της Ρούμπιν Καζάν στα προημιτελικά του Europa League, δήλωσε ο επιθετικός της ρωσικής ομάδας, Ζοσέ Ροντόν.

Ροντόν: «Να συνεχίσουμε έτσι»
Η Ρούμπιν Καζάν χρειάστηκε τον έξτρα χρόνο της παράτασης για να κάμψει την αντίσταση της Λεβάντε, αλλά ακόμη κι έτσι η πρόκριση πανηγυρίστηκε δεόντως.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της ρωσικής ομάδας, Ζοσέ Ροντόν μίλησε για τις δυσκολίες του αγώνα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόκριση και τόνισε ότι δεν έχει προτίμηση για τον επόμενο αντίπαλο στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι η Λεβάντε θα είναι μαχητική και θα μας δυσκολέψει. Το παιχνίδι πήγε στην παράταση, αλλά είχαμε δυνάμεις και καταφέραμε να νικήσουμε. Είμαι χαρούμενος γιατί πετύχαμε τον στόχο μας και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι» τόνισε και πρόσθεσε:

«Όπως πάντα, κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Τα νοκ άουτ παιχνίδια είναι δύσκολα, όπως και η διοργάνωση γενικά. Δεν έχω κάποια προτίμηση για τον επόμενο αντίπαλο, αφού υπάρχουν αρκετές ομάδες με εμπειρία». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: