Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Με κόσμο… ο κόσμος να χαλούσε!

Λεφτά δεν έχει. Περιθώρια δεν έχει. Τον κόσμο της όμως η ΑΕΚ θα τον έχει κανονικά με τη Βέροια. Η ΠΑΕ χρειάστηκε να… πονέσει, αλλά συμφώνησε με την Εφορία για τα εισιτήρια του σαββατιάτικου «τελικού».

Με κόσμο… ο κόσμος να χαλούσε

Ωστόσο μπροστά στον κίνδυνο να έδινε το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς χωρίς την παρουσία του μόνου που έχει μείνει να τη στηρίζει, η είδηση ότι εξασφάλισε τελικά την παρουσία του κόσμου της στο ματς με τη Βέροια είναι αν μη τι άλλο ευχάριστη.

Έστω κι αν χρειάστηκε να «πονέσει» η (ούτως ή άλλως πονεμένη) τσέπη της. Διότι ο Ανδρέας Δημητρέλος έφτασε τελικά σε συμφωνία με την Εφορία προκειμένου να θεωρηθούν εισιτήρια, αλλά για να γίνει αυτό έπρεπε -πρώτα να καταβάλλει ένα σημαντικό πόσο κι έπειτα να υποσχεθεί άλλο ένα τέτοιο.

Έτσι, ο πρόεδρος της ΑΕΚ κατέβαλε 50.000 ευρώ (τα οποία είχε κρατήσει από τις 75.000 των τροφείων της Γιουβέντους για τον Τάσο Δώνη) και δεσμεύτηκε να πληρώσει άλλες 30.000 την επόμενη εβδομάδα -όταν και η ΠΑΕ θα έχει εξοικονομήσει κάποια χρήματα από την εκκαθάριση του αγώνα με τη Βέροια.

Μπορεί λοιπόν να αντιμετωπίσει την τελευταία με… άδεια ταμεία (δεν έμεινε σχεδόν τίποτα), ωστόσο προφανώς και θεωρείται σημαντικότερο το ότι θα την αντιμετωπίσει με γεμάτες εξέδρες.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: