Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Τα… πήρε ο Μοράτι!

Πολύ προβληματισμένος εμφανίστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, μετά την αναπάντεχη εντός έδρας ήττα που υπέστη η ομάδα του από τη Μπολόνια.

Τα… πήρε ο Μοράτι
Το καθιερωμένο ραντεβού του Μάσιμο Μοράτι με εκπροσώπους του Τύπου, κάτω από τα γραφεία της εταιρίας του στο Μιλάνο, είχε πολύ ενδιαφέρον το απόγευμα της Δευτέρας. Ο λόγος ήταν η ήττα των «νερατζούρι» από τη Μπολόνια, η οποία εξόργισε τον πρόεδρο της Ίντερ και άπαντες περίμεναν τις αντιδράσεις του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Μοράτι ήταν προβληματισμένος, τόσο από την εμφάνιση της ομάδας του, όσο και για τις αποφάσεις που καλείται να πάρει για το μέλλον του συλλόγου. «Η ήττα από τη Μπολόνια ήταν σαν μια… λιποθυμία. Δεν την περιμένεις, έρχεται ξαφνικά, μπορεί να προκαλείται από ένα κρυμμένο πρόβλημα και ενδέχεται να έχει σοβαρές συνέπειες», είπε με νόημα ο Μοράτι.

Η απόδοση της ομάδας του παρουσιάζει μεταπτώσεις από το ένα ημίχρονο στο άλλο, κάτι που επισήμανε ο πρόεδρος. «Αυτό που με προβλημάτισε περισσότερο είναι η… εμμονή της ομάδας να ξοδεύει ένα ημίχρονο. Ειδικά το πρώτο, κάτι που σημαίνει πως οι παίκτες μας μπαίνουν με φόβο στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να μου δοθούν εξηγήσεις για την διαφορετική εικόνα που έχει η Ίντερ σε κάθε ημίχρονο», τόνισε ο πρόεδρος των «νερατζούρι».

Αναφορικά με το μέλλον του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο της ομάδας, ο Μοράτι έδωσε μια… παράταση ζωής στον νεαρό τεχνικό. «Μου αρέσει η Ίντερ με τον Στραματσόνι στον πάγκο και τον Μάρκο Μπράνκα στη θέση του αθλητικού διευθυντή. Θα ήθελα να συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα. Αν αυτά δεν έρθουν…» υπογράμμισε ο Μοράτι.

Όταν του επισημάνθηκε πως ο Μπράνκα δήλωσε πως την επόμενη χρονιά θα συνεχίσει να βρίσκεται στην Ίντερ μαζί με τον Στραματσόνι, ο Μοράτι έδειξε να ενοχλείται από την πρωτοβουλία του παράγοντα. «Αυτό σας είπε; Μήπως πρόσθεσε πως τις αποφάσεις τις παίρνω εγώ; Αν δεν το έκανε, σας παρακαλώ να τον ενημερώσετε», είπε με αυστηρό ύφος ο Μάσιμο Μοράτι, αφήνοντας να εννοηθεί πως αναμένεται να… βάλει στη θέση του τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ίντερ.  πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: