Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Σε ποια χέρια θα ξεψυχίσει ο συγχωρεμένος;

Απολαυστικός ο Γιώργος Μύρτσος στον sportdog, για τις εξελίξεις στον Άρη. "Μόνο ο Κόπερφιλντ μπορεί να τον σώσει"."Στον Ηρακλή είχαν στο ξεφωνητό τον Χατζηνικολάου"!
Αυτό που συμβαίνει στον Άρη, είναι το απόλυτο καραγκιοζιλίκι για άλλη μία φορά όσον αφορά το θέμα προπονητή. Αν η μαλακία μπορούσε να αποτιμηθεί σε λεφτά, θα είχαν κάνει την προίκα τους στον Άρη. Έδιωξαν τον πυροσβέστη για να βάλουν τον... Σόλωνα. Αυτοί που διοικούν τώρα την ομάδα, δεν μπορούν να διοικήσουν ούτε περίπτερο. Θα το κλείσουν!
Αλλά είναι απαράδεκτη και η στάση του Χατζηνικολάου. Στον Ηρακλή τον είχαν στον ξεφωνητό και τώρα ο Άρης τον θέλει για προπονητή! Κάποια στιγμή στην Ελλάδα, αν θέλουμε να θεωρηθούμε χώρα κανονική και όχι ένα μπουρδέλο, πρέπει να βάλουμε και το θέμα της ηθικής μπροστά.
Κανένας σοβαρός προπονητής δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στον Άρη, γιατί κανένας δεν θέλει να ξεψυχίσει στα χέρια του ο ...συγχωρημένος. Προπονητές Β΄ Εθνικής, που δεν έχουν κάνει τίποτα στην καριέρα τους, απλώς για να εμφανιστούν στον Άρη αναλαμβάνουν τώρα... Χρειάζονται μάγο στον Άρη, όχι προπονητή. Η καλύτερη πρόταση που θα μπορούσαν να κάνουν οι "κίτρινοι", θα ήταν στον Κόπερφιλντ! Δεν υπάρχει άλλος να τους σώσει. Μάγο χρειάζονται.
Κατάντημα για αυτή την ομάδα και αμαρτία για αυτόν τον ιστορικό σύλλογο και τους οπαδούς του, όσα ζούνε. Και η πλάκα είναι πως οι υπεύθυνοι κάνουν συνεντεύξεις και λένε πως αυτοί δεν φταίνε πουθενά. Και υπεύθυνοι είναι όσοι διοίκησαν από το 2004 μέχρι το 2012. Ο Μιχαλήτσος και οι νυν διοικούντες είναι τα εξιλαστήρια θύματα. Σταματήστε να ξεφτιλίζετε τον Άρη, είναι αμαρτία.


πηγή: sportdog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: