Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

«Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει…»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο τεχνικός του Πανιωνίου, ο Κώστας Παναγόπουλος που εμφανίστηκε πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του.

«Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει…»
Ο Πανιώνιος μπορεί να ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη αλλά η εμφάνισή του ήταν πολύ καλή και σε αυτό στάθηκε ο Κώστας Παναγόπουλος μετά το τέλος του αγώνα. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους», λέγοντας:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την δίκαιη κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα. Έχει υγεία σε όλους τους τομείς και μακάρι να χτίσει κάτι καλό για τα επόμενα χρόνια. Για το παιχνίδι, είμαι ευχαριστημένος, κατεβήκαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είχαμε δύο ευκαιρίες με τους Μπούζα και Κολοβό για να προηγηθούμε και να βρεθούμε μπροστά στο σκορ. Σίγουρα τα παιδιά είχαν μία νευρικότητα και άγχος, αλλά έδειξαν ότι είναι επαγγελματίες και ότι σέβονται την ιστορία της ομάδας».

Για τους παίκτες του, είπε: «Εμείς πριν από κάθε παιχνίδι μαζευόμαστε, αγκαλιαζόμαστε, γιατί αυτό που βγαίνει από τον Πανιώνιο είναι αυτό που λέμε υγεία. Είμαστε οικογένεια, αντιμετωπίζουμε προβλήματα, αλλά όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα και τα βιώνεις, δένεις περισσότερο. Μαζευτήκαμε και είπαμε να παίξουμε για την ιστορία του συλλόγου».

Για τον Ανδρέα Σάμαρη, σχολίασε: «Ο Ανδρέας μπορεί και μιλάει μέσα στο γήπεδο με την αγωνιστική του συμπεριφορά. Νομίζω ότι είναι σπάνιο ταλέντο για τα ελληνικά δεδομένα. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο και είμαι σίγουρος ότι επειδή δουλεύει πολύ, θα καταξιωθεί. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό»

Τέλος, για το δικό του μέλλον, συμπλήρωσε: «Δεν το γνωρίζω ακόμα. Επιθυμία μου είναι να παραμείνω. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω κάτι. Τα πάντα θα κριθούν με τις συζητήσεις που θα έχω με την διοίκηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: