Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Παπακώστας: «Κάναμε αξιοπρεπή προσπάθεια»

Όλοι στην Κέρκυρα προσπάθησαν να κρατήσουν στην Σούπερ Λίγκα την Κέρκυρα, ωστόσο παρά την προσπάθεια δεν τα κατάφεραν, όπως τόνισε και ο Γιάννης Παπακώστας.

Παπακώστας: «Κάναμε αξιοπρεπή προσπάθεια»
Το «κύκνειο άσμα» της Κέρκυρας στην Σούπερ Λίγκα δόθηκε στην έδρα του Πανθρακικού, με τον Γιάννη Παπακώστα να ξεκαθαρίζει πως έγινε «αξιοπρεπή προσπάθεια» για να παραμείνουν στην κατηγορία οι Φαίακες, όμως δεν τα κατάφεραν.

Για το μέλλον του στον πάγκο των Κερκυραίων, ανέφερε πως έχει ήδη γίνει μια συζήτηση, όμως ακόμη τα πράγματα είναι ρευστά.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να δώσω συγχαρητήρια στον Πανθρακικό για την πορεία που έκανε αλλά και για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα, με ποιοτικό ρόστερ και έναν αξιόλογο προπονητή. Εμείς στο τέλος του πρωταθλήματος κάναμε μία αξιοπρεπή προσπάθεια, αλλά δεν μπορέσαμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Και σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αλλά είναι δύσκολο να βρεις κίνητρο σε ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πλέον η μπάλα περνά στη διοίκηση, που θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας», είπε αρχικά και τόνισε για το μέλλον του στην ομάδα:

«Έχει γίνει μια πρώτη συζήτηση, ωστόσο θα εξαρτηθεί και από το πλάνο που θα έχει η ομάδα για την επόμενη χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: