Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Κοντρέρας: «Μπορούμε το νταμπλ»

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, μίλησε για το πώς βίωσε εκείνος την κατάκτηση του φετινού τίτλου

Κοντρέρας: «Μπορούμε το νταμπλ»
Ο Χιλιανός άσος, τόνισε πως ερχόμενος στον Ολυμπιακό, γνώριζε πως οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, ενώ τόνισε πως παρά την διαφορά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν εύκολα για την κατάκτηση του τίτλου

«Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό γνώριζα ότι οι απαιτήσεις θα είναι αρκετές. Γνωρίζω το μέγεθος του συλλόγου όμως είναι πολύ διαφορετικό να το ζεις από κοντά. Ο κόσμος και οι συμπαίκτες με στήριξαν στην αρχή και θέλω να τους ευχαριστήσω. Σίγουρα φαίνεται εύκολο το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε διότι η τελική διαφορά είναι πολύ μεγάλη όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο εύκολα. Μην ξεχνάτε ότι κερδίσαμε αρκετά παιχνίδια στα τελευταία λεπτά το οποίο δείχνει ότι δεν παρατήσαμε ποτέ την διεκδίκηση ενός αγώνα».

Ο Κοντρέρας πρόσθεσε ακόμα: «Από εκεί και πέρα έγιναν κάποιες αλλαγές μεσούσης της περιόδου και αυτές μας επηρέασαν για ένα διάστημα. Έπρεπε να προσαρμοστούμε σε διαφορετικά στυλ. Αυτό θεωρώ πως ήταν και πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν. Έχουμε ακόμα μπροστά μας το κύπελλο και πιστεύω πως θα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση για να κατακτήσουμε το νταμπλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: