Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

«Αυτοκτονία»

Βαθμούς που δεν έπρεπε κατάφερε να χάσει κόντρα στην Αθλέτικ η Λα Κορούνια.

«Αυτοκτονία»
Οι Γαλιθιάνοι παραχώρησαν 1-1 στην αδιάφορη αντίπαλό τους στο «Ριαθόρ», στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Primera Division και ξέφυγαν μόνο με +2 από τη 18η Μαγιόρκα, περιμένοντας και τι θα γίνει τη Δευτέρα στο ματς μεταξύ των δυο τελευταίων, Σαραγόσα και Θέλτα. Ήτοι, αν νικούσαν θα είχαν κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη τους απώλεια μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Αντίθετα, οι φιναλίστ του περυσινού Europa League παρέμειναν στη μέση της βαθμολογίας, έχοντας προ πολλού χάσει κάθε στόχο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Πάντως, οι δυο ομάδες δεν έδειξαν και κάτι το ιδιαίτερο και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, διαμορφώθηκε δε με τα τέρματα των Γκάμα στο 38’και Γιορέντε στο 44’ και δεν άλλαξε στο τελευταίο δεκάλεπτο, παρά και την αποβολή του Ιτουράσπε στο 82’.


ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Αρανθούμπια, Μανουέλ Πάμπλο, Αουτάμι, Κακά, Σίλβιο, Μπεργκαντίνιος, Ντομίνγκεθ, Γκάμα, Βαλερόν (70’ Πάολο Ασουνσάο), Πίτσι, Ρίκι (87’ Ολιβέιρα)

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Γκουρπέγκι, Εκίθα, Αουρτενέτσε, Ιτουράσπε, Ντε Μάρκος, Σουσαέτα, Αντέρ, Μουνιαϊν (75’ Γκόμεθ), Αντούριθ (88’ Σαν Χοσέ) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: