Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Έτσι σώζεται η ΑΕΚ και πέφτει ο ΟΦΗ!

Μπορεί η ήττα από τον Ατρόμητο να έριξε και μαθηματικά την ΑΕΚ στη Football League, ανεξαρτήτως έφεσης, ωστόσο υπάρχει ακόμα ένα σενάριο που συζητιέται τις τελευταίες ώρες στα ποδοσφαιρικά στέκια!
Φαντάζεστε να γίνει κάτι τέτοιο; Αν η ΑΕΚ δικαιωθεί στην έφεση και αποφασιστεί το ματς να συνεχιστεί, με τον Πανθρακικό να προηγείται 0-1 στο ΟΑΚΑ για τα επόμενα -λίγα- λεπτά μέχρι να λήξει το παιχνίδι, το σκέφτεστε τι θα μπορούσε να συμβεί;
 
Ο Πανθρακικός είναι πλέον αδιάφορος, αφού έχει 33 βαθμούς και ο ΟΦΗ έχει μείνει στους 32 β. Διακοπές θα είναι οι παίκτες του Δερμιτζάκη και με το δίκιο τους, μετά την οριστική σωτηρία την 30ή αγωνιστική. 
 
Αν, λοιπόν, η έφεση δικαιώσει την Ένωση και το παιχνίδι με τον Πανθρακικό συνεχιστεί, τότε -μιλώντας υποθετικά πάντα- εφόσον η ΑΕΚ κάνει το θαύμα και σκοράρει δυο φορές μέσα σε πέντε - εφτά λεπτά, θα σωθεί. Θα φτάσει στους 33 και θα υποβιβαστεί ο ΟΦΗ με 32!
 
Βέβαια, για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει πρώτα να έχουν έρθει τα πάνω – κάτω. Με ολική ανατροπή της καταδικαστικής πρωτόδικης απόφασης και με ακόμα μια ανατροπή με δυο γκολ και με δεδομένο ότι η ΑΕΚ κάνει ευκαιρίες με το σταγονόμετρο…
 
Γίνονται αυτά τα πράγματα; Η γη γυρίζει, η μπάλα γυρίζει! Η ιστορία γυρίζει;
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: