Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Καλαϊτζίδης: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά»

Με ένα διαφορετικό αποτέλεσμα αντί της ήττας 3-2 από τον Παναθηναϊκό θα ήθελε να κλείσει η χρονιά ο τεχνικός της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος πρόσθεσε πως ήταν μια δύσκολη σεζόν.

Καλαϊτζίδης: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά»
Ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε μετά την ήττα με σκορ 3-2 από τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως θα ήθελε τόσο οι «πράσινοι» όσο και οι υπόλοιπες ομάδες να αναγεννηθούν την επόμενη χρονιά για το καλό του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Διαφορετικά επιθυμούσαμε να ολοκληρώσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Θέλαμε να είχαμε μια καλή παρουσία και ταυτόχρονα βαθμολογικά οφέλη. Πετύχαμε μόνο το πρώτο γιατί ενώ παίζαμε με 10 παίκτες για 50 λεπτά και ενώ ήμασταν πίσω στο σκορ καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και μετά το 3-2 να δημιουργήσουμε και πάλι καταστάσεις για την ισοφάριση. Όπως προείπα το αριθμητικό μας μειονέκτημα δεν μας επέτρεψε να ολοκληρώσουμε αυτό που θέλαμε αγωνιστικά. Εκτιμώ ότι ήταν μια δύσκολη σεζόν. Το σημαντικό για μας είναι ότι στα αποδυτήρια και στο διοικητικό κομμάτι υπάρχουν στελέχη ικανά τα οποία μας βοήθησαν να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας.

Όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο επιθυμούν ο Παναθηναϊκός και οι άλλες ομάδες που δεν είχαν καλές επιδόσεις φέτος να αναγεννηθούν για να δημιουργήσουμε ένα πιο ποιοτικό πρωτάθλημα. Και εγώ επιθυμώ αυτό γιατί είμαι ένας άνθρωπος επαγγελματίας στο χώρο. Θα είναι για το καλό του ποδοσφαίρου μας. Επιθυμώ να είναι καλύτερη η νέα χρονιά για τον Παναθηναϊκό και τις άλλες ομάδες στη νέα σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: