Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Δεν υπάρχει ρήτρα για Τσιώλη!!

Καμία ρήτρα αποδέσμευσης δεν υφίσταται στο συμβόλαιο του Σάκη Τσιώλη με τον Αστέρα Τρίπολης, οι οποίοι συμφώνησαν πριν από λίγο καιρό την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Δεν υπάρχει ρήτρα για Τσιώλη
Πριν από μερικές μέρες είχε γίνει γνωστή η συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Σάκη Τσιώλη μέχρι το 2015.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Goal», στο συμβόλαιο του Καρδιτσιώτη τεχνικού δεν προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης.

Δηλαδή, αν υπάρξει κάποια πρόταση από μεγαλύτερη ομάδα, τότε ο …χρονος προπονητής μπορεί να αποχωρήσει χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τον ίδιο.

Το όνομα του Τσιώλη είχε ακουστεί έντονα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος τελικά επέλεξε τον Γιάννη Αναστασίου για την επόμενη σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Καρδιτσιώτης κόουτς αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και αν υπάρξει κάποια πρόταση που τον ικανοποιεί, τότε θα μπορέσει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, οι Αρκάδες στέφουν την προσοχή τους στον επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Οι «κυανοκίτρινοι» καλούνται να ανετρέψουν το εις βάρος του 2-1 αποτέλεσμα του πρώτου ματς και να πάρουν εκείνοι την πρόκριση για τον τελικό της 11ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Εν τω μεταξύ, ο Μάρτον Φούλοπ αναμένεται εντός της εβδομάδας να επιστρέψει στην Τρίπολη. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας ολοκλήρωσε το μετεγχειρητικό πρόγραμμα στη χώρα του και ίσως αύριο θα βρίσκεται στην Ελλάδα, ώστε να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του Αστέρα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: