Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Μίτσελ: «Είμαι σε μία ομάδα των ρεκόρ»

Όρεξη μόνο για τους… πανηγυρισμούς είχε ο Μίτσελ, ο οποίος δεν… κρατιόταν να βρεθεί στην φιέστα για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος κατά την συνέντευξη Τύπου.

Μίτσελ: «Είμαι σε μία ομάδα των ρεκόρ»
Ένα και μόνο μέλημα είχε ο Μίτσελ κατά την συνέντευξη Τύπου μετά τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο και αυτό ήταν οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλησε να μιλήσει ούτε για το Κύπελλο, αλλά ούτε και για τον αγωνιστικό κομμάτι, καθώς ήθελε να χαρεί και αυτός το πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντας τους «ερυθρόλευκους» ομάδα των ρεκόρ.

«Όχι αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι το Κύπελλο. Αυτή την στιγμή θέλω να γιορτάσω, να συγχαρώ τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν και να πω ότι είμαι σε μία ομάδα των ρεκόρ. Σήμερα θέλω να επισημάνω ότι μέσα σε 2,5 μήνες που βρίσκομαι εδώ, έχω καταλάβει την αγάπη του κόσμου, τη ζεστασιά του και αυτό θέλω να νιώσω σήμερα. Είναι μία γιορτή που την αξίζουμε πάνω απ' όλα οι ποδοσφαιριστές και φυσικά ο κόσμος. Για αυτούς γίνεται. Επίσης εκεί πάμε και δεν θέλουμε να την χάσουμε», ήταν αρχικά τα λόγια του Μίτσελ.

Ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Ο κόσμος ήρθε για να δει μια γιορτή. Όλα έχουν την αξία τους. Και για τους παίκτες ήταν μέρα γιορτής. Καταφέραμε να γιορτάσουμε με μια νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Ανυπομονώ για τη φιέστα, ναι. Προτιμώ να γιορτάζω έχοντας κερδίσει παρά έχοντας χάσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: