Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

«Κομπάρσος» λόγω Μέσι!!

Από αρχηγό στην Άρσεναλ, κομπάρσος στην Μπαρτσελόνα έγινε ο Σεσκ Φάμπρεγάς και δείχνει να το ευχαριστιέται, λόγω της παρουσίας του Λιονέλ Μέσι!

«Κομπάρσος» λόγω Μέσι!
Μπορεί να σκόραρε το νικητήριο γκολ της Μπαρτσελόνα, στο χθεσινό ματς με την Λεβάντε, όμως ο Σεσκ Φάμπρεγας αναγνωρίζει και με το παραπάνω, την αξία του Λιονέλ Μέσι στην 11άδα.

Ενόψει του πρώτου ημιτελικού κόντρα στην Μπάγερν ο πρώην αρχηγός της Άρσεναλ δείχνει να αναγνωρίζει πως με την επιστροφή του Μέσι απ’ τον τραυματισμό του τα δεδομένα αλλάζουν.

«Ο Λιονέλ είναι ο πιο σημαντικός παίκτης της ομάδας, αισθανόμαστε ασφαλείς με αυτόν στην 11άδα. Αυτά που μας προσφέρει, δεν μπορεί να τα κάνει κανείς άλλος παίκτης. Αν μείνω εκτός εξαιτίας του Λίο, θα το δεχτώ».

Η αλλαγή στην θέση που αγωνίζεται, λόγω της απουσίας του Μέσι, είναι το λιγότερο για τον Σεσκ, αφού η μεγαλύτερη αλλαγή ήρθε όταν έβγαλε το περιβραχιόνιο της Άρσεναλ.

«Γνωρίζω πως δεν είμαι ακόμα αρχηγός, με τον τρόπο που ήμουν στην Άρσεναλ. Για να το καταφέρει αυτό κάποιος στην Μπαρτσελόνα, πρέπει να κερδίζεις τίτλους συνεχώς. Ξέρω πολύ καλά ποιος είναι ο ρόλος μου στην ομάδα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: