Ο Λίνο παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έκανε καλό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ παρά τη νίκη του, ενώ επισήμανε πως ο Δικέφαλος θα μπει με αβαντάζ στη διαδικασία των πλέι οφ.
Ο Βραζιλιάνος μπακ στάθηκε στη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που έδειξαν οι Θεσσαλονικείς στο φινάλε του πρωταθλήματος, ενώ έστρεψε την προσοχή στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα.
«Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αργή κυκλοφορία μπάλας και ήμασταν όλοι αργοί. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι», είπε αρχικά ο Λίνο και πρόσθεσε:
«Στην προετοιμασία δουλέψαμε σκληρά για να κατακτήσουμε έναν τίτλο. Δυστυχώς ο πρωταθλητής κλείδωσε πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας και αυτό ήταν πολύ νωρίς για εμάς. Σε αυτά τα πέντε τελευταία ματς, ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι για τη δεύτερη θέση. Τώρα έχουμε μπροστά τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου και εκεί πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι».
Όσο για τα πλέι οφ, ο έμπειρος άσος δήλωσε πως: «Θα είναι περίπλοκα παιχνίδια. Έχουμε ένα αβαντάζ και τη θέληση να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς στην έδρα μας».