Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Επιστρέφει ο Νταλγκλίς στη Λίβερπουλ!!

Θέμα ημερών είναι η επιστροφή του Κένι Νταλγκλίς στο σύλλογο που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο κανείς.

Επιστρέφει ο Νταλγκλίς στη Λίβερπουλ
Ο θρύλος της Λίβερπουλ θα αναλάβει ρόλο πρεσβευτή των «κόκκινων» και αυτό που μένει να φανεί είναι εάν αυτό θα έχει να κάνει με το εξωτερικό ή με τις ακαδημίες της ομάδας.

Ο Νταλγκλίς βρίσκεται εκτός ομάδας από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η Λίβερπουλ, μένοντας πιστή στην πολιτική να …αξιοποιεί τους θρύλους της, θα αναθέσει και πάλι ενεργό ρόλο στον Νταλγκλίς, ο οποίος –ουσιαστικά- δεν έχει αποχωρήσει από την οικογένεια του συλλόγου.

Ο Νταλγκλίς συναντήθηκε με τον Ίαν Έιρ, τον άνθρωπο που τρέχει τα θέματα της ομάδας και «δεξί χέρι» των Αμερικανών ιδιοκτητών, και συμφώνησαν στο να έχει ο Σκωτσέζος ενεργό ρόλο, ως πρεσβευτής του συλλόγου. Αυτό που θα καθοριστεί το επόμενο διάστημα είναι εάν ο Νταλγκλίς θα σχετίζεται με τις ακαδημίες ή ο ρόλος του θα είναι σαν αυτό του Ίαν Ρας, για την προώθηση του brand της Λίβερπουλ σε όλο τον κόσμο, μέσω των εκδηλώσεων που πραγματοποιούν οι «κόκκινοι».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νταλγκλίς θα έχει τέτοιο ρόλο, αφού και πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κόκκινων» τον Ιανουάριο του 2011, είχε αντίστοιχη θέση.

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, η κίνηση αυτή έχει …αμερικάνικη σφραγίδα, με τους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ να θέλουν να πλαισιώσουν τον Μπρένταν Ρότζερς με όλα τα διαθέσιμα «όπλα», καλώντας παράλληλα σε πανστρατιά.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: