Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Δεμένος με την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Ζίο!!

Δεύτερο σπίτι του χαρακτήρισε ο Ζιοβάνι την Ελλάδα, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του μπροστά στους πολύ καλούς φίλους που έκανε κατά τη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεμένος με την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Ζίο
Παρουσία πολλών προσωπικοτήτων του Ολυμπιακού όπως οι Πέτρος Κόκκαλης, Γιώργος Λούβαρης, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Λουτσιάνο ντε Σόουζα, Γιώργος Γλου, αλλά και τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Γιάννη Μώραλη, ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα παρουσίασε το βιβλίο του.

Ο πρώην παίκτης των «ερυθρολεύκων» χαρακτήρισε την Ελλάδα δεύτερο σπίτι του και ευχαρίστησε τον Θεό για τους ανθρώπους που συνάντησε εδώ εντός και εκτός γηπέδων, αλλά και για τις φιλίες που δημιούργησε.

Ο Ζίο ακόμη αποκάλυψε πως μέσα από την αυτοβιογραφία του, την οποία επιμελήθηκε ο διακεκριμένος δημοσιογράφος Αλέξανδρος Λοθάνο, ο κόσμος θα μπορέσει να τον γνωρίσει καλύτερα.

«Η σημερινή είναι μία πολύ συγκινητική ημέρα για μένα και θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που είναι εδώ. Από την αρχή της καριέρας μου δεν είχα σκοπό να γίνω ένας τρομερός παίκτης, αλλά να είμαι ένας παίκτης που θα ήμουν καλός με τους ανθρώπους και που θα αποκτούσε φίλους. Σήμερα αυτό το βλέπω και είμαι πολύ χαρούμενος, που ήρθα στο σωστό μέρος και που συνέχισα τη ζωή μου εδώ. Ξέρω ότι μπορώ να βασιστώ σε αυτούς τους φίλους ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές μου. Η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Ο Θεός ήταν πολύ καλός μαζί μας γιατί μας έστειλε κοντά μας καλούς ανθρώπους.

Είμαι ένας πολύ κλειστός άνθρωπος και δεν θέλω να δείχνω τη ζωή μου, αλλά αυτή είναι μία χώρα που με φιλοξένησε και με έκανε να αισθανθώ σαν το σπίτι μου. Ο θεός μου έστειλε πρόσωπα που με βοήθησαν. Μέσα στο γήπεδο όλα είναι εύκολα, αλλά έξω; Στην καθημερινότητα χρειάζεσαι σωστούς ανθρώπους. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου που ήταν δίπλα μου, πάντα ήταν εκεί όπου και να έχουμε ζήσει, όπως και όλοι οι φίλοι μου που είναι εδώ και σήμερα αισθάνομαι ξανά την αγάπη σας. Με το βιβλίο μου θα ανακαλύψουν λίγα περισσότερα για το πρόσωπο μου
», δήλωσε ο Ζιοβάνι.

Για την τύχη να συνεργαστεί με τον Ζιοβάνι αναφέρθηκε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς:

«Το να είσαι συμπαίκτης με τον Ζιοβάνι είναι πολύ δύσκολο. Μετά το Ζιοβάνι υπάρχει μεγάλο κενό, όσον αφορά στην συνεργασία με άλλους ποδοσφαιριστές. Την προσωπικότητα και την αγάπη που είχε για τη μπάλα δεν την έχω συναντήσει πουθενά, ευχαριστώ που ήταν συμπαίκτης μας».

Φυσικά, το λόγο δεν θα μπορούσε να μην πάρει ο Πέτρος Κόκκαλης:

«Τον ευχαριστώ για την τεράστια προσφορά του. Ήταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής και χαίρομαι ιδιαίτερα που βοήθησα κι εγώ ώστε να έρθει στον Ολυμπιακό. Δεν τον ήξερα, αλλά εντυπωσιάστηκα όταν τον είδα στο αεροδρόμιο και μετά στο γήπεδο. Όταν έπαιζε ο Τζιοβάνι, πήγαινα και παρακολουθούσα τους αγώνες», ήταν τα λόγια του Πέτρου Κόκκαλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: