Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Μπακασέτας: «Περιμένουμε πώς και πώς τον ΠΑΟΚ»

Ήρθε από τον πάγκο και με δύο γκολ «λύτρωσε» τον Αστέρα Τρίπολης και έδωσε τη νίκη στους Αρκάδες κόντρα στον ΟΦΗ. Ο λόγος για τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος έκανε λόγο για αναμονή ενόψει ΠΑΟΚ.

Μπακασέτας: «Περιμένουμε πώς και πώς τον ΠΑΟΚ»
Τα δύο γκολ που πέτυχε χάρισαν τους τρεις πόντους στον Αστέρα και ο Τάσος Μπακασέτας δηλώνει έτοιμος ενόψει ΠΑΟΚ. Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος, μετά από καιρό πήρε λεπτά συμμετοχής, σκόραρε και μιλώντας μετά έκανε λόγο για αναμονή στις τάξεις της ομάδας ενόψει ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν φανταζόμουν τέτοια εξέλιξη του παιχνιδιού. Ήθελα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και πέτυχα αυτά τα δύο γκολ. Φυσικά η νίκη δεν ανήκει μόνο σε μένα, όλη η ομάδα βοήθησε στο να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα μπαίνει πολύ νωχελικά αλλά μην ξεχνάει ο κόσμος, πως αυτή η ομάδα έχει ξεκινήσει από τέλη Ιουνίου και έχει κάνει μα φανταστική πορεία που κανείς δεν την περίμενε. Τώρα περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για να προκριθούμε στον τελικό.

Δεν επηρέασαν την εικόνα της ομάδας οι πολλές αλλαγές. Σε όλα τα παιχνίδια δεν αγωνίζεται η ίδια ενδεκάδα. Είμαστε μια ομάδα και όσοι παίκτες ανήκουν στο ρόστερ του Αστέρα, ανήκουν επειδή τους αξίζει και όχι χαριστικά. Υπάρχει δικαιοσύνη. Στα τελευταία παιχνίδια είχαμε δεχθεί κριτική, δείξαμε όμως πως ο Αστέρας γίνεται μεγάλη ομάδα όσο περνούν τα χρόνια και δεν έχει να φοβάται κανέναν αντίπαλο. Τα δύο γκολ θέλω να τα αφιερώσω σε δύο φίλους που έχασα. Μου δίνουν ώθηση να συνεχίσω πιο δυνατά και να καταφέρω ακόμα περισσότερα με τον Αστέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: