Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

«Μεγάλο ουφ όταν μάθαμε το αποτέλεσμα της ΑΕΚ»

Στην ανακούφιση που ένιωσαν όλοι στον Άρη, μετά την ήττα της ΑΕΚ στο Περιστέρι αναφέρθηκε ο Γιάννης Ζαραδούκας, ενώ τόνισε πως το μεγάλο μερίδιο παραμονής ανήκει στον Σούλη Παπαδόπουλο.

«Μεγάλο ουφ όταν μάθαμε το αποτέλεσμα της ΑΕΚ»
Μόνο την παραμονή και τίποτα περισσότερο δεν κρατά από την φετινή σεζόν του Άρη ο Γιάννης Ζαραδούκας.

Ο μπακ των Θεσσαλονικέων αναφέρθηκε στο… ουφ που έκαναν όλοι στην ομάδα, όταν έμαθαν πως η ΑΕΚ έχασε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο.

Ο διεθνής άσος ξεκαθάρισε πως όλη τη σεζόν, παρά τις δυσκολίες, κανείς δεν σταμάτησε να προσπαθεί για την σωτηρία, ενώ έβγαλε το καπέλο στον προπονητή του, Σούλη Παπαδόπουλο, στον οποίο «χρέωσε» το μεγαλύτερο μερίδιο για την επίτευξη του στόχου.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Γιάννη, η χρονιά τελείωσε, τι κρατάς;

« Κρατώ μόνο την παραμονή και τιποτα παραπάνω! Ερχόμενος στον Αρη, τον Ιανουάριο, είχα πει πως δεν είναι δυνατό και δεν γίνεται αυτή η ομάδα να πέσει. Παρ΄ ότι υπήρξαν αρκετές δυσκολίες, τελικώς, τα καταφέραμε και αυτό είναι που μετράει».

Η ανακούφιση, είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί τούτη την ώρα;

«Από τη στιγμή που μάθαμε, εν ώρα αγώνα, πως η ΑΕΚ έχανε στο Περιστέρι, ένα μεγάλο ΄΄ουφ΄΄ βγήκε από μέσα μας. Εκεί η χρονιά είχε τελειώσει και ένα μεγάλο βάρος είχε φύγει από πάνω μας».

Τι μέτρησε στο δρόμο προς την παραμονή;

«Η θέληση και η προσπάθεια όλων των παιδιών. Ακόμα κι όταν τα πράγματα φαινόταν να δυσκολεύουν υπερβολικά, κανείς δεν τα παράτησε , κανείς δεν λύγισε και εκ του αποτελέσματος, άξιζε αυτή η επιμονή».

Ποιος ήταν ο καθοριστικός παράγοντας της ανατροπής των τελευταίων αγωνιστικών;

« Σίγουρα ο Σούλης Παπαδόπουλος. Κατάφερε να μας μεταδώσει ένα διαφορετικό πνεύμα αντιμετώπισης των πραγμάτων, δουλέψαμε και σε θέματα τακτικής που δεν είχαμε δουλέψει μέχρι τώρα και ιδού το αποτέλεσμα. Νομίζω πως ο Σούλης έχει σημαντικό μερίδιο στην επίτευξη του στόχου και αυτό δεν πρέπει να το παραβλέψουμε. Θεωρώ πως είναι αδικημένος προπονητής, διότι θα μπορούσε να έχει κάνει σημαντικότερα πράγματα στην καριέρα του.».

Από εδώ και πέρα;

«Τώρα λίγη ξεκούραση, την οποία έχουμε απόλυτη ανάγκη, να γυρίσουμε κατόπιν να κλείσουμε με κάποιες προπονήσεις τη χρονιά και να δούμε την επόμενη μέρα. Ο Αρης πρέπει να προχωρήσει και θα προχωρήσει!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: