Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Κολοβέτσιος: «Ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους ο ΠΑΟΚ»

Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Δημήτρης Κολοβέτσιος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι στην Τούμπα αλλά και για τα πλέι οφ που ακολουθούν.


Για τον ΠΑΣ και το γεγονός ότι πανηγυρίζει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ και αν ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα του:

«Έτσι όπως κύλησε η χρονιά και με τα αποτελέσματα που έχουμε τώρα ήταν μια άκρος επιτυχημένη χρονιά. Κανείς δεν περίμενε ότι θα έχουμε τέτοια πορεία στο Πρωτάθλημα. Με όλα τα προβλήματα που είχαμε στο ξεκίνημα κάνει ακόμα πιο επιτυχημένη την πορεία της ομάδας».

Για το ότι ήταν από τις ομάδες που δεν είχαν αδειοδοτηθεί στο ξεκίνημα της σεζόν και πως το ξεπέρασαν όλο αυτό:

«Το μυστικό μας είναι η πολύ δουλεία που κάναμε στην προπόνηση και η καλή προπόνηση που γινόταν απ΄ όλους μας. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Αυτό το κλίμα δύσκολα το συναντάς σε ομάδα, ένιωσα από την πρώτη μέρα σαν το σπίτι μου».

Για το αν ο ΠΑΣ με τη φετινή του πορεία έχει πλέον βάλει τις βάσεις να σταθεροποιηθεί στη Σούπερ Λιγκ:

«Με τη φετινή μας παρουσία πιστεύω η ομάδα έχει ανέβει ένα επίπεδο. Πρέπει να το πάρουμε σαν παρακαταθήκη για το μέλλον έτσι ώστε να σταθεροποιηθεί η ομάδα στην Α? εθνική».

Για την παρουσία της ομάδας στα πλέι οφ:

«Πιστεύω ότι η παρουσία μας στα πλέι οφ ήταν 100% δικαιολογημένη, το αξίζαμε. Με τις ομάδες που θα συμμετέχουν στα πλέι φο έχουμε δείξει ότι τις κοιτάμε στα μάτια, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές με την ομάδα μας. Θα πάμε να αντιμετωπίσουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όπως κάναμε και στην κανονική περίοδο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Για τον ΠΑΟΚ και την παρουσία του στα πλέι οφ:

«Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι ένα επίπεδο πάνω από τους άλλους. Μην ξεχνάμε όμως ότι σε αυτά τα παιχνίδια μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο και είσαι 100% συγκεντρωμένος. Εμείς έχουμε δείξει ότι όταν είμαστε συγκεντρωμένοι και βλέπουμε τον αντίπαλο στα μάτια μπορούμε να κοντραριστούμε με οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ελλάδα».

Για το ότι στα πλέι οφ μπορεί να παίξει ρόλο η βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ:

«Ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει βαριά φανέλα το ξέρουμε όλοι. Από εκεί και πέρα είναι παιχνίδια που μπαίνουν συγκεντρωμένες οι ομάδες ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια αξιόλογη πορεία και θα τερματίσουμε σε μια καλή θέση».

Για το αν θα μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από το χθεσινό παιχνίδι:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον ΠΑΟΚ, εμείς είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες να προηγηθούμε και όταν σπαταλάς τέτοιες ευκαιρίες σε μια έδρα όπως η Τούμπα συνήθως το πληρώνεις. Στο δεύτερο κάτσαμε κάπως πίσω και φάγαμε δύο «φθηνά» γκολ».

Για το γεγονός ότι φέτος έπαιξαν πολλές ομάδες με αρκετούς νεαρούς παίκτες:

«Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για όλους τους Έλληνες παίκτες να δείξουν τι αξίζουν. Εμείς ευτυχήσαμε οι επιλογές που κάναμε να μας βγούνε. Δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα με πολλούς Έλληνες παίκτες και πιστεύω ότι παίζει ρόλο αυτό, καθώς αλλιώς καταλαβαίνει ο Έλληνας και αλλιώς ο ξένος».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: