Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Στην κορυφή μετά από «θρίλερ»

Στην πρώτη θέση του βελγικού πρωταθλήματος βρίσκεται η Ζούλτε- Βάρεγκεμ μετά τη νίκη- θρίλερ που πήρε με σκορ 2-1 κόντρα στην Άντερλεχτ στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Στην κορυφή μετά από «θρίλερ»
Όνειρα τίτλου κάνει η Ζούλτε- Βάρεγκεμ, η οποία στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ επικράτησε με σκορ 2-1 της Άντερλεχτ.

Ωστόσο, το «τρίποντο» για το σύνολο του Φράνκι Ντούρι (που προηγήθηκε με δύο τέρματα), μόνο εύκολα δεν ήρθε, αφού οι «μωβ» με τον Εμποκανί στο 90’ μείωσαν σε 2-1 και είχαν χρόνο για να πάρουν, έστω και την ισοπαλία που θα τους επέτρεπε να παραμείνουν στην κορυφή της Jupiler League.

Αυτό, όμως, δεν συνέβη, καθώς οι παίκτες της Ζούλτε- Βάρεγκεμ έκαναν ό,τι μπορούσαν, προκειμένου να μην πετάξουν στο καλάθι των αχρήστων τα γκολ των Λεγέ (14’) και Μαλαντά (79’).

Στο άλλο ματς της ημέρας η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 της Γκενκ χάρη στα τέρματα των Μπάκα (21’) και Γκούντγιονσεν (89’).

Έτσι, μετά από αυτά τα αποτελέσματα η Ζούλτε- Βάρεγκεμ βρίσκεται στην κορυφή με 40 βαθμούς. Στην δεύτερη θέση φιγουράρει η Άντερλεχτ με 39, ενώ στην τρίτη είναι οι Σταντάρ Λιέγης και Γκενκ με 35. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: