Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Παράσχος: «Είναι λυπηρό να πέφτει η ΑΕΚ»

Στο άγχος που είχαν οι παίκτες του, στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ.

Παράσχος: «Είναι λυπηρό να πέφτει η ΑΕΚ»
Πολύ άγχος περιελάμβανε η προετοιμασία του Ατρόμητου, την περασμένη εβδομάδα, κάτι στο οποίο στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι, αλλά και τα πλέι οφ που έρχονται.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Κλείσαμε με μία πολύ αγχωτική νίκη. Ίσως αυτά που είχαν συμβεί στο ματς με τον Άρη να επηρέασαν τα παιδιά, που έπαιζαν με άγχος, αφού με άλλο αποτέλεσμα θα άκουγαν πάρα πολλά. Επηρεάστηκε η απόδοση τους, αλλά αν έπρεπε να κερδίσει μια ομάδα ήμασταν εμείς και δίκαια τα καταφέραμε. Πήραμε μια θέση, την τέταρτη, που αξίζαμε σε όλο το πρωτάθλημα. Πλέον θα συγκεντρωθούμε και θα δουλέψουμε εν όψει πλέι οφ».

Ο Παράσχος σχολίασε και τη δύσκολη θέση που βρίσκεται η ΑΕΚ: «Είναι δραματικές στιγμές. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μια τόσο μεγάλη ομάδα πέφτει. Φταίνε πάρα πολλά, είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: