Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

«Η πορεία μας οφείλεται στον Πεδουλάκη»

Τον Αργύρη Πεδουλάκη «αποθέωσε» ο Κώστας Τσαρτσαρής σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague, ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα την ερχόμενη Πέμπτη.

«Η πορεία μας οφείλεται στον Πεδουλάκη»
Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως ο «Αρτζι» ανέλαβε μια πρόκληση το καλοκαίρι, πως έκανε καλή δουλειά και πως η ομάδα έχει πετύχει κάποιους στόχους που δεν τους υπολόγιζε όταν ξεκίναγε η χρονιά.

Ο Ρόκο Ούκιτς εκθείασε τον Διαμαντίδη, ενώ ο Γιόνας Ματσιούλις τόνισε πως όλοι θα πρέπει μιλήσουν με έργα μέσα στο παρκέ την Πέμπτη.

Κώστας Τσαρτσαρής: «Ήταν μια νέα κατάσταση το καλοκαίρι για τον Πεδουλάκη και, πραγματικά, για όλη την ομάδα. Δεν γνωρίζαμε ποιο θα είναι το μέλλον και ο κόουτς ανέλαβε να ανταποκριθεί σε αυτή την πρόκληση. Δηλαδή, να πάρει αυτό το ρίσκο, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι μετά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν ένα πραγματικό ρίσκο να αναλάβει αυτή τη θέση στην ομάδα μας.

Μέχρι τώρα, όμως, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και έχουμε πετύχει πράγματα που κανείς δεν πίστευε στην αρχή της χρονιάς και αυτός είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα».

Ρόκο Ούκιτς: «Είναι από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Έχει πετύχει πολλά σημαντικά καλάθια στην καριέρα του. Κανείς δεν ξέρει πόσα.

Μπορούμε να βασιζόμαστε πάνω του, αλλά πρέπει να τον βοηθάμε. Να κάνουμε το κάτι παραπάνω για εκείνον για να τον κρατάμε φρέσκο" για το τέλος. Είναι ο ηγέτης μας».

Γιόνας Ματσιούλις: «Κάποιος μιλάει και κάποιος μένει σιωπηλός κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας σειράς. Εμάς δεν μας αρέσει να μιλάμε. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα δούμε στο τέλος τι έχουμε πετύχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: