Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Πρώην μέλη του δ.σ. της ΠΑΕ Άρης: «Η τελική σωτηρία περνάει από την οικονομική εξυγίανση»

Τη δική του θέση για τις επικείμενες αλλαγές στη διοίκηση της ΚΜΑ και της ΠΑΕ, εξέφρασε με ανακοίνωσή του το τέως Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τη λήξη του πρωταθλήματος και την αγωνιστική σωτηρία του ΑΡΗ δηλώνουμε τα ακόλουθα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Πρωτίστως στους ηρωικούς φιλάθλους μας που στήριξαν την ομάδα σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ιστορίας της, αλλά και στους πάικτες που επέδειξαν αστείρευτα ψυχικά αποθέματα σε κρίσιμες στιγμές.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος με τις μεταγραφές που πραγματοποιήσαμε τον Ιανουάριο συνέβαλε τα μέγιστα στο τελικό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς τα προβλήματα δεν τελείωσαν. Η τελική σωτηρία του ΑΡΗ περνάει μέσα από την οικονομική εξυγίανσή του. Τούτο προϋποθέτει την ευόδωση της προσπάθειας υπαγωγής στο άρθρο 99 και την επιτυχή έκβαση της αποφασισθείσας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Οι οριστικές αλλαγές στα όργανα διοίκησης της ΚΜΑ και τις ΠΑΕ πρέπει να γίνον γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά. Με συγκροτημένο σχέδιο και όχι πρόχειρα. Με την ανάδειξη νέων προσώπων και όχο με επιστροφές στο ζοφερό παρελθόν. Με στόχο την υπηρέτηση του ΑΡΗ και όχι προσωπικών στρατηγικών. Με επιλογή ικανών προσώπων που θα ενώσουν και όχι θα διχάζουν τον κόσμο του ΑΡΗ.

Όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε τον τελικό αγώνα για την οριστική σωτηρία της ομάδος η οποία περνάει κυρίως μέσα από την οικονομική εξυγίανσή της».

Τα μέλη
του τέως Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Γιάννης Ψηφίδης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Αναστάσης Αβάνογλου, Στάθης Τσομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: