Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Δεν τη γλιτώνει για το... δάγκωμα ο Σουάρες!!

Αναπόφευκτη είναι η τιμωρία του Λουίς Σπυάρες για το δάγκωμα στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι (2-2).

Δεν τη γλιτώνει για το... δάγκωμα ο Σουάρες
Το βίντεο του αγώνα της Λίβερπουλ με την Τσέλσι, προκειμένου να ξαναδεί τη φάση της δαγκωματιάς του Λουίς Σουάρες στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, ζήτησε η FA. Σε μπελάδες μπαίνει ο Ουρουγουανός φορ των «κόκκινων», που ενδέχεται να… έπαιξε το τελευταίο του ματς για φέτος.

Ο Σουάρες, αφού πρώτα δάγκωσε τον Σέρβο μπακ των «μπλε», σκόραρε στο 97ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Άνφιλντ» για να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης με τους Λονδρέζους δεν είδε τη φάση κατά την οποία δάγκωσε τον Ιβάνοβιτς, αλλά το περιστατικό δεν πέρασε απαρατήρητο από την FA. Έτσι, η ομοσπονδία ζήτησε το βίντεο του αγώνα για να εξετάσει το περιστατικό και να επέμβει, εφόσον κριθεί αναγκαίο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λουίς Σουάρες είδε δαγκώσει αντίπαλο ποδοσφαιριστή και το 2010 σε αγώνα του Άγιαξ απέναντι στην Αϊντχόφεν και είχε τιμωρηθεί με εφτά αγωνιστικές. Για τον λόγο αυτό, δεν αποκλείεται αν η FA αποφασίσει να επιβάλει ποινή, να τον αναγκάσει να χάσει τα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια της σεζόν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: