Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Τον έκανε να καταλάβει το λάθος του…!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για το πώς επέστρεψε ο Μήτρογλου στη βασική ενδεκάδα.

Τον έκανε να καταλάβει το λάθος του…
** Μπορεί να είναι και τυχαίο. Συγκυριακό. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ο Μήτρογλου άρχισε να παίζει πάλι βασικός στον Ολυμπιακό, μετά από εκείνο το ματς που τον ΠΑΟΚ, που μπήκε στ΄ αποδυτήρια σαν ταύρος σε υαλοπωλείο.

** Τώρα, ήταν έτσι επειδή δεν είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ, ήταν επειδή τον είχε βάλει αλλαγή μόλις στο 80, το ξέρει «ο Θεός κι η ψυχή του». Αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι μετά από εκείνο το ματς, ο Μήτρογλου ήταν βασικός και με τον Πλατανιά και με τον Πανθρακικό και με τον Πανιώνιο, ενώ με τον Παναθηναϊκό μπήκε τουλάχιστον στο 68’.

** Κι ο Μήτρογλου σκόραρε σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Και στα τέσσερα. Και στα τρία που έπαιξε βασικός και στο ένα που μπήκε αλλαγή, στο ντέρμπι, παίζοντας όμως τουλάχιστον 25 λεπτά. Όπως είχε σκοράρει και στο αμέσως προηγούμενο από τον ΠΑΟΚ παιχνίδι, στην Κέρκυρα, όταν είχε μπει αλλαγή.

** Άρα, μετράμε για το Μήτρογλου συνολικά έξι γκολ, στα έξι τελευταία παιχνίδια, από τα οποία έχει σκοράρει στα πέντε (δύο φορές στο ένα από τα πέντε). Έχει σκοράρει στα πέντε, παίζοντας τρεις φορές βασικός και δύο αλλαγή. Και δεν έχει σκοράρει μόνο στο ένα, στο οποίο τον έβαλαν μόλις στο 80ο λεπτό, με τον ΠΑΟΚ.

** Επί Μίτσελ, μέχρι και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Μήτρογλου δεν είχε παίξει βασικός ποτέ σε αγώνα πρωταθλήματος. Παρότι στο ντεμπούτο του Ισπανού στον πάγκο του Ολυμπιακού, η νίκη είχε έρθει με γκολ του Μήτρογλου στο 92-έχοντας μπει ως αλλαγή…

** Νομίζω πως ο Μήτρογλου έκανε με τα γκολ του το Μίτσελ να αντιληφθεί το λάθος του… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: