Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Δερμιτζάκης: «Ιστορική επιτυχία η παραμονή»

Παρά τις αντιξοότητες μέσα στην σεζόν, ο Πανθρακικός πέτυχε τον στόχο της παραμονής στην Σούπερ Λίγκα και αν μη τι άλλο, ο Παύλος Δερμιτζάκης ήταν πολύ χαρούμενος.

Δερμιτζάκης: «Ιστορική επιτυχία η παραμονή»
Περήφανος για τους παίκτες του και γενικά τον Πανθρακικό δήλωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης μετά την νίκη επί της Κέρκυρας και την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

Ο τεχνικός των νεοφώτιστων αναφέρθηκε στις δυσκολίες μέσα στην σεζόν, παρά το γεγονός πως η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε πως τις προσεχείς ημέρες θα συνειδητοποιήσει το μέγεθος της επιτυχίας.

Τέλος ευχήθηκε στην Κέρκυρα να επιστρέψει γρήγορα στα «σαλόνια», ενώ όσον αφορά το μέλλον του στον πάγκο των Θρακιωτών αρκέστηκε να πει πως είναι ακόμη νωρίς.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους συντελεστές της φετινής επιτυχίας του Πανθρακικού. Είχα πει πριν μερικές αγωνιστικές, ότι η ομάδα είχε βρεθεί σε τεντωμένοι σχοινί. Κινδύνεψε η ομάδα να υποβιβαστεί, παρά την πολύ καλή πορεία της. Είχα πει όμως επίσης, ότι αν μέναμε θα ήταν μια ιστορική επιτυχία, σε συνδυασμό με την πορεία μας στο κύπελλο. Γι’ αυτό λοιπόν αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην παραμονή του Πανθρακικού στην κατηγορία. Αν ισχύουν όλα όσα ισχύουν και σήμερα, η ομάδα με 36 βαθμούς θα είναι στην όγδοη θέση της κατάταξης.

Θέλαμε τη νίκη για λόγους πρεστίζ αλλά και για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα έφτασε για πρώτη φορά τους 36 βαθμούς, έκανε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στη Σούπερ Λιγκ και επαναλαμβάνω ότι ήταν μια ιστορική επιτυχία.

Είχαμε πει και πριν τον αγώνα, πως η Κέρκυρα δεν είχε άγχος και στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο κόσμος μπορεί να περίμενε να κερδίσουμε με 4-0 ή 5-0, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με άγχος. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι για το θεσμό του κυπέλλου και μετά θα έχουμε το χρόνο για να κάνουμε έναν απολογισμό αλλά και να δούμε τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον.Εύχομαι στην Κέρκυρα, που είναι μια ιστορική ομάδα, να γυρίσει γρήγορα στη Σούπερ Λιγκ».

Για το αν θα παραμείνει στον Πανθρακικό: «Είναι πολύ νωρίς να το συζητήσουμε αυτό. Δεν είναι της παρούσης».

Για τον τραυματισμό του Μουνάφο: «Ο Μουνάφο έσπασε το αριστερό χέρι του και μάλλον αύριο θα χειρουργηθεί. Θεωρώ ότι η επάνοδός του θα είναι σε περίπου 1,5 μήνα».

Για τα συναισθήματά του: «Επειδή τους τελευταίους 2 μήνες, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα είχε πολύ άγχος κι εγώ προσωπικά αλλά και η οικογένειά μου περάσαμε δύσκολα, δεν μπορώ ακόμα να συνειδητοποιήσει την επιτυχία μας. Θεωρώ ότι τις επόμενες ημέρες θα αισθάνομαι στο μέγιστο βαθμό το συναίσθημα της χαράς. Ίσως πολλοί να μην αντιλαμβάνονται το μέγεθος της επιτυχίας μας. Ήμασταν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού στις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις, παρά την κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες. Τα καταφέραμε στο πρωτάθλημα και φτάσαμε να παίζουμε στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον πρωταθλητή Ελλάδας. Είμαι χαρούμενος αλλά και πολύ υπερήφανος για την ομάδα αλλά και για όλα όσα ζήσαμε φέτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: