Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

«Ο ΠΑΟΚ θα ήταν χειρότερα από την ΑΕΚ χωρίς Σαββίδη»

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ Κούλης Αποστολίδης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον ΠΑΟΚ, την παρουσία Σαββίδη, αλλά και τις αντιδράσεις προς τους Ζαγοράκη και Δώνη από μερίδα φιλάθλων.

Αρχικά ρωτήθηκε για την παρουσία του Ζήση Βρύζα ως μάρτυρα στη δίκη Σαχπατζίδη:

«Επικοινωνιακά δεν είναι καλό, αλλά δεν αποτελεί ψόγο προς τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Κάθε πολίτης μπορεί να καταθέσει σε μία δίκη για πράγματα που γνωρίζει ο ίδιος, είναι υποχρέωσή του».

Για τον Σαββίδη και την παρουσία του στην ομάδα:

«Υπάρχει ένας επενδυτής στον οποίο μετοχικά ανήκει ο ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο άνθρωπος που θα πάρει τις αποφάσεις για τη λειτουργία της ομάδας και κανείς δεν έχει δικαίωμα να του συστήνει τι θα κάνει. Καθένας έχει δικαίωμα να κρίνει, όχι όμως να συστήνει. Ο κ. Σαββίδης είναι μεγάλης οικονομικής επιφάνειας και έχει δώσει τέτοια δείγματα, που αν δούμε τι γίνεται γύρω μας , νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει είναι ένα όνειρο που είναι πολύ καλό για να είναι πραγματικό. Ας τον αφήσουμε λοιπόν να κάνει αυτά που ο ίδιος θέλει και βεβαίως εμείς μπορούμε να κρίνουμε όταν πρέπει».

Για τις αντιδράσεις προς Ζαγοράκη και Δώνη:

«Η γνώμη του καθενός είναι σεβαστή, αλλά κατά τη δική μου γνώμη το θέμα είναι άτοπο. Δεν γίνεται να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας. Ο ΠΑΟΚ θα ήταν χειρότερα από την ΑΕΚ αν δεν ερχόταν ο Σαββίδης και παρουσιάζεται ως η ανερχόμενη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και ο κ. Σαββίδης βέβαια σε ορισμένα θέματα πρέπει να έχει τη σωστή ενημέρωση για να περνάει υφάλους με τις καλύτερες δυνατές τακτικές. Αυτός θα πρέπει να αποφασίσει και κρίνω ότι πάνε καλά για τον ΠΑΟΚ και το τι θα γίνει σε έναν χρόνο είναι κάτι που θα το κρίνουμε τότε».

Τέλος, για την δήλωση Σαββίδη περί Τσάμπιονς Λιγκ σχολίασε:

«Κι εμένα με ξένισε, διότι έχω δει τον κ. Σαββίδη να μιλάει με μεσομακροπρόθεσμη λογική. Ίσως το είπε για ηθική ένεση».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: