Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

«Μας έδειξε ότι πρέπει να σκεφτούμε την ανανέωση»

Ο Ερίκ Αμπιντάλ επέστρεψε και όπως φαίνεται ήδη ξεκίνησαν οι σκέψεις για ανανέωση της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα.

«Μας έδειξε ότι πρέπει να σκεφτούμε την ανανέωση»
Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του ο Τζόρντι Ρόουρα, για την επιστροφή του Έρικ Αμπιντάλ στην αρχική 11άδα της Μπαρτσελόνα.

Ο βοηθός του Τίτο Βιλανόβα εξέφρασε την ικανοποίηση του για την καλή κατάσταση του Αμπιντάλ, αλλά και το γεγονός πως έφερε εις πέρας ό,τι του ζητήθηκε.

«Όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον Αμπιντάλ. Ήταν μια ξεχωριστή μέρα γι’ αυτόν. Έπαιξε ολόκληρο το παιχνίδι και ένιωσε καλά», ενώ για την αγωνιστική του κατάσταση σχολίασε: «αγωνιστικά πήγε πάρα πολύ καλά, σε ό,τι έπρεπε να κάνει, χωρίς λάθη».

Αυτό που αρχίζει να μπαίνει στο προσκήνιο από δω και πέρα είναι η ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει στο τέλος της σεζόν.

Η περίπτωση αυτόματης ανανέωσης, που υπήρχε ως όρος, δεν ενεργοποιήθηκε καθώς δεν συμπληρώθηκε το ποσοστό των παιχνιδιών που προβλεπόταν.

Πάντως ο Ρόουρα τόνισε τις σκέψεις που ήδη γίνονται για την πιθανότητα ανανέωσης της συνεργασίας: «Προφανώς οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει ότι η περίπτωση του είναι ιδιαίτερη. Μας απέδειξε ότι μπορούμε να βασιζόμαστε σοβαρά σ’ αυτόν, ως μια ακόμα επιλογή και θα εξετάσουμε την περίπτωσή του τις επόμενες μέρες». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: