Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Ούτε παραγγελία να το είχε ο «Μπάκα»

Τα τρία γκολ έφτασε στην Σούπερ Λίγκα ο Τάσος Μπακασέτας, με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΟΦη. Περίεργη… παράδοση για το νεαρό επιθετικό, σας την παρουσιάζει το www.sport-fm.gr.

Ούτε παραγγελία να το είχε ο «Μπάκα»
Στην Τρίπολη τον θεωρούν από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν στα χέρια τους. Αυτό μπορεί να μην αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, μέσω των συμμετοχών του, αφού κάτι οι τραυματισμοί του, κάτι η παρουσία τον Περόνε, Λέντσε, Καλαντζή, αλλά και των γενικότερων επιλογών του Τσιώλη, όμως παρόλα αυτά έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα της Τρίπολης.

Ο νεαρός επιθετικός πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο 72ο λεπτό και κατάφερε με δύο προσωπικά του γκολ, με ισάριθμες κεφαλιές, να κάνει την ανατροπή και να πανηγυρίσει τη νίκη.

Μάλιστα, το… περίεργο με τον «Μπάκα» είναι πως σκοράρει για πρώτη φορά φέτος και αυτό συμβαίνει την τελευταία αγωνιστική, όπως και την περασμένη σεζόν. Τότε, ήταν ο Πανιώνιος, όπου πέτυχε το παρθενικό του γκολ, ενώ βρίσκει για δεύτερη φορά δίχτυα, με τον ΟΦΗ, επίσης τελευταία αγωνιστική. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: