Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

«Έχουμε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ»

Καλύτερη ομάδα διαθέτει ο Αστέρας Τρίπολης σε σχέση με τον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Μπακασέτας. «Λυπηρό που έπεσε η ΑΕΚ», είπε για την «Ένωση».

«Έχουμε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ»
Με τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ να εκκρεμεί, ο Τάσος Μπακασέτας τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πως ο στόχος της πρόκρισης στον τελικό είναι απολύτως εφικτός για τους Αρκάδες, αφού διαθέτουν καλύτερη ομάδα.

Ο νεαρός επιθετικός υπογράμμισε πως η χθεσινή νίκη κόντρα στον ΟΦΗ -όπου σκόραρε δις- δίνει πλέον διαφορετική ψυχολογία στην ομάδα του, ενόψει και των πλέι οφ, ενώ χαρακτήρισε λογικά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

«Είναι λυπηρό που έπεσε μια μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ. Ίσως είναι και καλύτερα τα πράγματα όμως…», ανέφερε για τον υποβιβασμό της «Ένωσης».

Αναλυτικά, όσα είπε στους 94,6 και την εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» με τον Γιώργο Χελάκη:

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ήμουν εκτός τρεις μήνες, λόγω τραυματισμού. Δεν περίμενα να μπω και να πετύχω δύο τέρματα και ταυτόχρονα να χαρίσω την νίκη στην ομάδα μου. Πλέον είμαι απολύτως καλά και είμαι έτοιμος».

Για την φετινή σεζόν του Αστέρα: «Έχουμε κάνει φανταστική πορεία. Ξεκινήσαμε από τέλη Ιουνίου και συνεχίζουμε ακόμα. Είχαμε κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο είναι λογικό να κάνεις και μια μίνι κοιλιά. Η χθεσινή νίκη με τον ΟΦΗ μας δίνει σίγουρα άλλη ψυχολογία. Είμαστε πιο αισιόδοξοι για τα πλέι οφ».

Για το Κύπελλο Ελλάδας: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, όμως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και πιστεύω πως θα περάσουμε στον τελικό. Είναι εφικτό μια νίκη με 1-0 στην Τρίπολη για να προκριθούμε. Σε όλα τα παιχνίδια που δώσαμε φέτος με τον ΠΑΟΚ ήμασταν ανώτεροι, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Έχουμε καλύτερη ομάδα».

Για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ: «Είναι πολύ λυπηρό που δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ. Είναι πολύ μεγάλη ομάδα, το ‘χει δείξει πολλάκις. Αυτό φαίνεται και από την παρουσία του κόσμου της συνεχώς . Πιθανώς να είναι και καλύτερα τα πράγματα, με τα χρέη που είχαν μαζευτεί, αλλά πάντα όταν μια ομάδα σαν την ΑΕΚ υποβιβάζεται, τότε είναι λυπηρό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το Μουντιάλ Νέων του καλοκαιριού: «Για πρώτη φορά θα πάει στο Μουντιάλ η Εθνική Νέων. Θα περιμένω την κλήση από τον κ. Τσάνα και τόσο κι εγώ όσο και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουμε όλα για ακόμη μια διάκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: