Κυριακή 14 Απριλίου 2013

«Σφαγή» για μια θέση στην τριάδα!!

Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα κριθεί ποιες ομάδες θα πάρουν την απευθείας άνοδο στη League Two, καθώς η δεύτερη από την έκτη θέση έχουν έξι βαθμούς διαφορά. Έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση η Πορτ Βέιλ, κακός χαμός στην ουρά.
Παιχνίδια που θα καθορίσουν τα πάντα είναι αυτά των δύο τελευταίων αγωνιστικών, καθώς τρεις ομάδες μάχονται για την πολυπόθητη τρίτη θέση, με την πρώτη να έχει «κλειδώσει» για τη Τζίλιγχαμ και την Πορτ Βέιλ να κρατά την τύχη στα χέρια της για τη δεύτερη, έχοντας χάσει την ευκαιρία να την κατακτήσει από τώρα, μετά την ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στην Ρότσντεϊλ.
Από ‘κει και έπειτα, Μπέρτον, Τσέλτεναμ και Ρόδεραμ (και με ελάχιστες ελπίδες η Νορθάμπτον) θα παλέψουν για την τρίτη θέση, έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά μεταξύ τους. Στο αγωνιστικό, η Μπέρτον επικράτησε της Πλίμουθ με σκορ 1-0, η Τσέλτεναμ της αδιάφορης Τζίλιγχαμ με το ίδιο σκορ, ενώ η Ρόδεραμ πήρε το τρίποντο απέναντι στη Φλίτγουντ με σκορ 2-1.
Τέλος, στην ουρά της βαθμολογίας είναι πέντε οι υποψήφιες για τις δύο θέσεις που οδηγούν στην League Two, καθώς Πλίμουθ, Γουίμπλεντον, Γιορκ, Μπάρνετ, Τορκί και Άλντερσοτ έχουν τέσσερις βαθμούς διαφορά μεταξύ τους. Υπενθυμίζεται πως αναβλήθηκε το παιχνίδι Τορκί – Μπάρνετ.
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της 44ης αγωνιστικής:
Άκρινγκτον-Μόρκαμ 2-0 12/4
Γουίμπλεντον-Έξετερ 2-2
Μπέρτον-Πλίμουθ 1-0
Ντάγκεναμ-Όξφορντ 0-1
Ρόδεραμ-Φλίτγουντ 2-1
Τσέστερφιλντ-Μπράντφορντ 2-2
Ροτσντέιλ-Πορτ Βέιλ 2-2
Τορκί-Μπάρνετ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ
Τσέλτεναμ-Τζίλιγχαμ 1-0
Γουίκομ-Όλντερσοτ 2-1
Σάουθεντ-Μπρίστολ Ρόβερς 0-0
Νορθάμπτον-Γιορκ 0-2
πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: