Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

«Γνωρίζουμε καλά τη Ντόρτμουντ»

Τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στα παιχνίδια με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ανέλυσε στην ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Άνχελ Ντι Μαρία.

«Γνωρίζουμε καλά τη Ντόρτμουντ»
Την Τετάρτη το βράδυ, η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Ρεάλ Μαδρίτης θα τεθούν αντιμέτωπες για 3η φορά φέτος, αφού οι δύο ομάδες βρέθηκαν στον ίδιο προκριματικό όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Για το λόγο αυτό δεν έχουν και πολλά να κρύψουν η μία από την άλλη στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, όπως παραδέχεται ο Άνχελ Ντι Μαρία, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της «Βασίλισσας».

«Θα παίξουμε για 3η φορά φέτος με τους Γερμανούς, οπότε ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο να κερδίσουμε, αφού η Ντόρτμουντ παίζει εξαιρετικά και έχει φτάσει ως εδώ πανάξια. Το μόνο καλό είναι πως δεν πρόκειται να μας αιφνιδιάσουν, αφού τους γνωρίζουμε πολύ καλά, πλέον. Όπως και αυτοί εμάς, βέβαια», τόνισε ο Αργεντινός άσος.

Ο Ντι Μαρία πιστεύει πως οι δύο αναμετρήσεις θα είναι αμφίρροπες και θα κριθούν στις λεπτομέρειες. «Οι αντίπαλοί μας παίζουν παρόμοια με εμάς. Τους αρέσει να βγαίνουν γρήγορα στις αντεπιθέσεις και κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η ταχύτητα. Αλλά είμαστε προετοιμασμένο και πιστεύω πως δεν θα τους επιτρέψουμε να κάνουν το αγαπημένο τους παιχνίδι. Πάντως, οι αγώνες με τη Ντόρτμουντ θα είναι αμφίρροποι, δύσκολοι, αλλά και πολύ ενδιαφέροντες. Ελπίζω να τα καταφέρουμε να προκριθούμε και να διεκδικήσουμε τον τίτλο», υπογράμμισε ο Άνχελ Ντι Μαρία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: