Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Αντέδρασε η Κάρντιφ!!

Στις νίκες επέστρεψε η πρωτοπόρος της Τσάμπιονσιπ, Κάρντιφ, στην 40η αγωνιστική του πρωταθλήματος,αφού επικράτησε 3-0 της Μπλάκμπερν και ξεπέρασε την ήττα (2-1) του Σαββάτου από την Πίτερμπρο. Πέρασε από το «St. Andrew’s» η Γουλβς, με το 3-2 επί της Μπέρμιγχαμ.
Η Κάρντιφ, προηγήθηκε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με τον Κάμπελ και στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν τα γκολ των Μέισον και Γουίτινγχαμ για να ολοκληρωθεί το 3-0 επί των «ρόβερς».
Στο «Μπλούμφιλντ Ρόουντ», η Κρίσταλ Πάλας είδε τον Φίλιπς να σκοράρει στο 85ο λεπτό και να χαρίζει τη νίκη στη Μπλάκπουλ, ενώ η Λέστερ, ηττήθηκε 2-0 από τη Μπάρνσλεϊ εκτός έδρας και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στη ζώνη των πλέι-οφ ανόδου.
Στο «St. Andrew’s», η Γουλβς είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έμπανκς – Μπλέικ σε μεγάλα κέφια και αυτός με δύο γκολ, συνέβαλε τα μέγιστα στην επικράτηση των «λύκων» με 3-2 επί της Μπέρμιγχαμ, για να ξεκολλήσει η ομάδα του Ντιν Σόντερς από τις θέσεις του υποβιβασμού.
Η Ντέρμπι Κάουντι, έφτασε στην 9η σερί νίκη επί της Λιντς, επικρατώντας με σκορ 2-1 στο «Έλαντ Ρόουντ», στο πλαίσιο της 40ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ.
Οι φιλοξενούμενοι ζορίστηκαν αρκετά, είδαν τα «παγώνια» να ανοίγουν το σκορ με δυνατό σουτ από περίπου 15 μέτρα στο 67ο λεπτό, αλλά είχαν τρόπο να απαντήσουν. Και μάλιστα δύο φορές.
Αρχικά ο Κόουτς στο 73’ εκμεταλλεύτηκε το ριμπάουντ από το χαμένο πέναλτι του Σάμον που σταμάτησε στο δοκάρι και η κεφαλιά του Τζέικ Μπάξτον, χάρισε στη Ντέρμπι τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 40ης αγωνιστικής:
Μίλγουολ – Ίπσουϊτς 0-0
Μπάρνσλεϊ – Λέστερ 2-0
Μπέρμιγχαμ – Γουλβς 2-3
Μπλάκπουλ – Κρίσταλ Πάλας 1-0
Μπέρνλι – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1
Μπρίστολ Σίτι – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 1-1
Κάρντιφ – Μπλάκμπερν 3-0
Λιντς – Ντέρμπι Κάουντι 1-2
Τετάρτη 2/4
Μίντλεσμπρο – Πίτερμπρο
Μπράιτον – Τσάρλτον
Χαλ – Γουότφορντ
Μπόλτον - Χάντερσφιλντ
πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: