Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

"Δεν θα έπαιζα μπαράζ για την 6η θέση!"

Ο Χρήστος Δημόπουλος τα "χώνει" μέσω sportdog για την κακή σεζόν του Παναθηναϊκού. "Στο σπίτι του κερασμένου δεν μιλάνε για σχοινί", είπε για την αδειοδότηση του ΠΑΣ. "Να προσέξουν το... αρνί σήμερα"! Ο παλαίμαχος άσος δεν έχει κρυφτεί ποτέ στα λόγια του και το ίδιο έκανε και σήμερα. Από τη στιγμή που το παιχνίδι μπαράζ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ξάνθης, για την έκτη θέση της κατάταξης, αποφασίστηκε ότι θα γίνει κανονικά, ο σκύλος επικοινώνησε με τον "Φονιά", για να μας πει την άποψή του.
Διαβάστε τι μας είπε:
"Το σημερινό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός πρέπει να το κερδίσει για την ιστορία του. Αλλά να επισημάνω ότι είναι ένα επικίνδυνο ματς. Ελπίζω να μην έπεσε βαρύ το... αρνί στους παίκτες του Παναθηναϊκού! Θέλω να πω ότι δεν έδειξε και καμία φοβερή φόρμα μέσα στη σεζόν η ομάδα, έτσι κι αλλιώς. Και τώρα μην ξεχνάμε ότι έχει και 15 μέρες αποχής από τους αγώνες. Το ίδιο ισχύει και για την Ξάνθη βέβαια, που είναι μία επικίνδυνη ομάδα. Αλλά πιστεύω ότι τον Παναθηναϊκό τον ενδιαφέρει περισσότερο να κερδίσει σήμερα".
Νίκη στο γήπεδο δηλαδή, για να ελπίζει για έξοδο στην Ευρώπη στα... χαρτιά;
"Προσωπικά πιστεύω ότι τα παιχνίδια παίζονται στο γήπεδο. Αλλά ό,τι καταφέρει να κερδίσει από τη φετινή σεζόν, καλό θα είναι. Τώρα όσον αφορά το θέμα της αδειοδότησης, θα πω ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί! Είναι σίγουροι στον Παναθηναϊκό, δηλαδή, για τη δική τους αδειοδότηση και περιμένουν να έχει πρόβλημα ο ΠΑΣ Γιάννενα, για να βγούνε στην Ευρώπη;
Προσωπικά, πάντως, δεν θα έπαιζα μπαράζ για την έκτη και την έβδομη θέση, αν ήμουν στον Παναθηναϊκό. Αν υπάρχουν άλλοι που τους αρέσει αυτή η κατάσταση, τι να πω; Ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον του και το καλό της ομάδας".
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: