Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Είστε για γέλια! Ξεφτίλες!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης τα "χώνει" σε Σούπερ Λίγκα και Αστυνομία για τις καφρίλες που έγιναν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, λίγο πριν τον αγώνα μπαράζ του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη.
Μπράβο σε όλους τους υπεύθυνους και αναφέρομαι στη Σούπερ Λίγκα και την Αστυνομία. Τα …κατάφεραν και ένα παιχνίδι μπαράζ βρέθηκε και πάλι στον αέρα τις πρωινές ώρες. Ο λόγος; Μα ποιος άλλος; Τα καφριλίκια 30-40 ατόμων, που με το έτσι θέλω δεν ήθελαν να γίνει το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη. Ετσι επειδή δεν γουστάρουν εκεί να παίζει άλλη ομάδα εκτός του Πανιωνίου.
Τα ίδια είχαν κάνει πριν λίγα χρόνια ενόψη ενός ευρωπαϊκού αγώνα της ΑΕΚ , κάτι ανάλογο έγινε και σήμερα. Μπήκαν τα ξημερώματα στο γήπεδο έριξαν καρφιά, πρόκες και μπογιές.
Σε αυτή τη χώρα για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ότι η αναρχία επικρατεί, θριαμβεύει. Εδώ και ημέρες είχαν προαναγγελθεί επεισόδια, για να μη γίνει το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη από σύνδεσμο φίλων του Πανιωνίου, όλοι ήξεραν τον κίνδυνο που υπήρχε και υποτίθεται ότι η Σούπερ Λίγκα και η Αστυνομία είχαν κάνει τα δέοντα, για να αποφευχθεί αυτή η αθλιότητα.

Τελικά ούτε η Σούπερ Λίγκα, ούτε η Αστυνομία έκαναν τίποτα. Μάλλον έκαναν. Μία τρύπα στο νερό… Το ανέκδοτο της ιστορίας, αυτό που προκαλεί και γέλιο και θλίψη μαζί είναι , ότι όπως ελέχθη από την Αστυνομία υπήρχε φρούρηση του γηπέδου και εκτός , αλλά και εντός με περιπολικό, που βρισκόταν στο ταρτάν του γηπέδου.

Κύριοι της Σούπερ Λίγκα και της Αστυνομίας… Είστε για γέλια… Ούτε ένα μπαράζ της πλάκας, για το ποιος θα βγει έκτος δεν μπορείτε να διοργανώσετε. Σε οποιαδήποτε χώρα, που εφαρμόζονται νόμοι θα είχαν ήδη αναζητηθεί ευθύνες από την διοικητή της Αστυνομίας και από τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα. Όχι εδώ όμως. Εδώ η καφρίλα πάντα επικρατεί και οι υπεύθυνοι κοιτούν να βολευτούν στις καρεκλίτσες τους και να βγαίνουν στις κάμερες και να λένε ότι όλα πάνε καλά και άλλες τέτοιες αηδίες... Ξεφτίλες...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: