Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

«Ζέσταμα» για το Κύπελλο!! (video)

Με μια εξάρα (6-2) κόντρα στην Μάλαγα, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε… ζέσταμα για τον Τελικό Κυπέλλου Ισπανίας!

«Ζέσταμα» για το Κύπελλο (video)
Καταιγιστική ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι πρόβα τζενεράλε για τον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κόντρα στην Μάλαγα, σε αναμέτρηση για την 36η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν έφτασε σε μια μεγάλη νίκη 6-2, αποδεικνύοντας ότι είναι αποφασισμένη για να κατακτήσει το τρόπαιο στο ματς κόντρα στην συμπολίτισσά της, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με δύο παίκτες λιγότερους λόγω των δύο αποβολών των Σέρχιο Σάντσες και Ντεμικέλις,

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αλμπιόλ.

Ο Σάντα Κρους στο 15ο λεπτό ισοφάρισε για την Μάλαγα.

Στο 21ο λεπτό ήρθε η πρώτη αποβολή για την Μάλαγα με τον Σάντσες να δέχεται απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα στον Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Ο Πορτογάλος άσος εκτέλεσε το πέναλτι αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Καμπαγιέρο.

Το έκανε όμως λίγο αργότερα, στο 26ο λεπτό όταν έδωσε και πάλι προβάδισμα στη «βασίλισσα».

Στο 33ο λεπτό ο Οζίλ πέτυχε το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να διατηρήσουν για πολύ το προβάδισμα με δύο γκολ…

Στο 36ο λεπτό ο Αντούνες μείωσε σε 3-2 για τη Μάλαγα!

Το τέλος του πρώτους 45λεπτου όμως βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 4-2 με το γκολ του Μπενζεμά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στη συνέχεια ο Μόντριτς έκανε το 5-2 στο 63ο λεπτό και τέλος ο Ντι Μαρία διαμόρφωσε το τελικό 6-2 με γκολ στις καθυστερήσεις.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με εννέα παίκτες από το 73ο λεπτό λόγω της αποβολής του Ντεμικέλις με δεύτερη κίτρινη κάρτα.


Real Madrid 6-2 Malaga Footyroom.com από Futbol2101

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: