Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

«Είμαστε στου δρόμου τα μισά»

Δεν έχει τελειώσει ακόμη η υπόθεση «πρόκριση» στο Μουντιάλ σύμφωνα με τον διεθνή Βόσνιο μπακ-χαφ Σέναντ Λούλιτς.

«Είμαστε στου δρόμου τα μισά»
Με δηλώσεις του στον Τύπο της χώρας, ο ποδοσφαιριστής τον οποίο φέρεται να παρακολουθεί η Γιουβέντους, τόνισε πως η νίκη επί της εθνικής Ελλάδας ήταν σημαντική, όμως πολλά θα κριθούν από τις δύο σερί αναμετρήσεις που ακολουθούν με τη Σλοβακία.

«Είμαστε ακόμα στα μισά του δρόμου. Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα. Πρέπει να κρατάμε τη θετική μας ενέργεια, αλλά μέχρι εκεί. Σημαντική η νίκη επί της Ελλάδας, αλλά δεν έκρινε την πρόκριση. Είμαστε ακόμα στη μέση του δρόμου, απομένουν ουκ ολίγα ματς ακόμη στον όμιλο. Θεωρώ ότι τα δύο ματς που θα παίξουν τον πλέον καθοριστικό ρόλο είναι αυτά κόντρα στη Σλοβακία. Δεν έχουμε παίξει καθόλου μαζί τους μέχρι στιγμής και θα παίξουμε δύο μαζεμένα παιχνίδια. Θα είναι δυνατές οι συγκρούσεις, είμαι βέβαιος γι' αυτό. Για να φτάσουμε όμως στο σημείο να στρέψουμε όλη την προσοχή μας σε αυτό το ζευγάρι αγώνων, θα πρέπει πρώτα να νικήσουμε τους Λετονούς», τόνισε ο Λούλιτς.

Το ματς κόντρα στη Λετονία γίνεται στις 7 Ιουνίου στη Ρίγα, δηλαδή ανήμερα του αγώνα της Ελλάδας (που θα περιμένει κάποιο δώρο) με τη Λιθουανία στο Βίλνιους.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: