Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Γυρίζει την πλάτη του στις φήμες ο Άγκερ!!

Σε κατηγορηματική διάψευση των φημών που τον ήθελαν να μεταγράφεται στη Μπαρτσελόνα προχώρησε ο Ντάνιελ Άγκερ, ξεκαθαρίζοντας πως προτίθεται να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ.

Γυρίζει την πλάτη του στις φήμες ο Άγκερ
Το όνομά του ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό και οι φήμες που τον θέλουν να υπογράφει στη Μπαρτσελόνα ολοένα και πληθαίνουν. Ο Ντάνιελ Άγκερ, ωστόσο, δεν δίνει σημασία στις φήμες αυτές και, με συνέντευξή του στον αγγλικό Τύπο, επαναλαμβάνει αυτό που έχει, ήδη, δηλώσει και στο πρόσφατο παρελθόν. Πως πρόθεσή του είναι να παραμείνει στη Λίβερπουλ.

«Το συμβόλαιό μου με τη Λίβερπουλ λήγει σε τρία χρόνια και σκοπεύω να το τιμήσω και να το εξαντλήσω. Όσα κι αν ακούγονται για πιθανή αποχώρησή μου, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και απέχουν από όσα έχω στο μυαλό μου», αποκάλυψε ο Δανός αμυντικός.

Οι φήμες, ωστόσο, που τον θέλουν να βρίσκεται πολύ κοντά στη «Μπάρτσα» γίνονται όλο και πιο έντονες τον τελευταίο καιρό. «Δεν ξέρω ποιος κυκλοφορεί τις φήμες αυτές, ούτε και το λόγο για τον οποίο το κάνει. Το σίγουρο είναι πως δεν είμαι εγώ αυτός. Συνεπώς δεν μπορώ να απολογούμαι για όσα άλλοι ισχυρίζονται. Από τη μεριά μου ξεκαθαρίζω πως το μέλλον μου είναι στη Λίβερπουλ», σημείωσε ο Άγκερ.

Το γεγονός, πάντως, πως είναι η Μπαρτσελόνα αυτή που φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, είναι κολακευτικό. «Μου αρέσει όταν ακούγεται πως μια μεγάλη ομάδα ενδιαφέρεται για εμένα, αλλά πρέπει να θυμόμαστε πως όσα λέγονται πριν από τις μεταγραφικές περιόδους, δεν είναι κατ’ ανάγκη αληθή. Αν, λοιπόν, η Μπαρτσελόνα έχει ενδιαφερθεί για μένα, είναι κολακευτικό. Αλλά πρέπει, πρώτα, να σιγουρευτούμε πως το ενδιαφέρον αυτό είναι πραγματικό», υπογράμμισε με νόημα ο Ντάνιελ Άγκερ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: