Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

«Επιταχύνει» για Ιγκουαΐν η Γιουβέντους!

Ολοένα και πιο κοντά στη Γιουβέντους βρίσκεται ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, σύμφωνα με την ισπανική «As». Οι Ιταλοί θέλουν να προλάβουν τον ανταγωνισμό και είναι έτοιμοι να καταθέσουν άμεσα την πρόταση τους.

«Επιταχύνει» για Ιγκουαΐν η Γιουβέντους
Το μέλλον του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στη Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει αμφίβολο. Οι μέχρι τώρα ενδείξεις θέλουν τον Αργεντινό να αποχωρεί από τη Μαδρίτη, αφού οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να κρατήσουν τον Καρίμ Μπενζεμά και να αποκτήσουν έναν ή δύο επιθετικούς το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως ο Ιγκουαΐν θα παραμείνει για καιρό στα… αζήτητα, αφού οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του είναι πολλές.

Σύμφωνα με την ισπανική «As» η Γιουβέντους είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στη διοίκηση της Ρεάλ τις αμέσως επόμενες μέρες, θέλοντας να προλάβει τους ανταγωνιστές. Η προσφορά των Ιταλών θα ανέρχεται στα 25 εκατ. ευρώ, ποσό που οι άνθρωποι της «Γιούβε» θεωρούν ικανό να πείσει τους διοικούντες τη «Βασίλισσα».

Μια ακόμα ομάδα που επιθυμεί την απόκτηση του Ιγκουαΐν είναι η Γαλατασαράι. Ο Φατίχ Τερίμ δεν κρύβει την εκτίμησή του για τις ικανότητες του παίκτη και θα προσπαθήσει να τον πείσει να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη. Για αυτό οι Ιταλοί θέλουν να… επιταχύνουν τις διαδικασίες και προτίθενται να κινηθούν άμεσα, προκειμένου να προλάβουν τους Τούρκους.

Απομένει να δούμε τη στάση που θα κρατήσει ο ίδιος ο Ιγκουαΐν, ο οποίος ακόμα δεν έχει αποκαλύψει τις σκέψεις του σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: