Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Σμάιχελ: «Είμαι σοκαρισμένος»

«Είμαι σοκαρισμένος», τόνισε ο Πέτερ Σμάιχελ σχολιάζοντας την απόφαση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να σταματήσει την προπονητική…

Σμάιχελ: «Είμαι σοκαρισμένος»
Η απόφαση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να σταματήσει την προπονητική και να αποχωρήσει από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σόκαρε τον Πέτερ Σμάιχελ.

«Είμαι σοκαρισμένος. Πραγματικά αυτό έσκασε σαν μια βόμβα, καθώς δεν το έβλεπα να έρχεται», τόνισε ο Δανός ο οποίος υπερασπίστηκε την εστία της Γιουνάιτεντ για πολλά χρόνια.

«Είμαι λυπημένος και απογοητευμένος. Πραγματικά είχα χαρεί πάρα πολύ που πήραμε και πάλι το πρωτάθλημα, αλλά τώρα έχω σοκαριστεί», τόνισε.

«Το γεγονός για τον Σερ Άλεξ είναι πως το 95% των παικτών που έχει αποκτήσει σε όλα τα χρόνια που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας ήταν αποτέλεσμα σκάουτινγκ πολλών ετών», τόνισε ο Σμάιχελ και συνέχισε πλέκοντας το εγκώμιο του μεγάλου Σκοτσέζου τεχνικού…

«Δεν έχει να κάνει με το τι φαίνεται μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Παίζει σημαντικό ρόλο και η προσωπικότητα και πως χειρίζεσαι καταστάσεις που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο ή και δεν έχουν.

Θεωρεί ότι είναι σημαντικότερο το πώς συμπεριφέρεται δημόσια ένας ποδοσφαιριστής. Θέλει να καταλαβαίνουν οι παίκτες πως όλοι θέλουν ένα κομμάτι από την Γιουνάιτεντ. Θέλει οι παίκτες να εκπροσωπούν την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο όπου και θα βρεθούν», τόνισε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: