Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Τσοκτουρίδης: «Δεν έχουμε κάτι επίσημο, έχει μεγάλες δυνατότητες ο Σαββίδης»

Ο πρόεδρος της Καβάλας, Γιώργος Τσοκτουρίδης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, τονίζοντας πως ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη κρούση.

Αρχικά τόνισε:

«Είναι πολλοί επενδυτές που ενδιαφέρονται για τον ΑΟΚ αυτή την περίοδο, δέχομαι καθημερινά τηλεφωνήματα και με ρωτούν σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ΠΑΕ, κάποιοι έχουν πάρει και οικονομικά στοιχεία, έχουμε προχωρήσει με κάποιους και σε συνομιλίες, αλλά δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Δεν υπάρχει επικοινωνία με Σαββίδη ούτε με ανθρώπους του περιβάλλοντός του. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο και δεν μπορώ να έχω κι εγώ άποψη για συνεργασία με τον ΠΑΟΚ. Σαφώς και ένας επιχειρηματίας της εμβέλειας του κ. Σαββίδη θα μας ενδιέφερε. Γνωρίζω ότι είναι επιχειρηματίας μεγάλης εμβέλειας και δυνατοτήτων, αλλά δε γνωρίζω για τις επιχειρηματικές του επιδιώξεις. Διαβάζω μόνο στον Τύπο».

Για το αν υπήρξε επικοινωνία με έναν των Βρύζα ή Ζαγοράκη, που κατάγονται από την πόλη της Καβάλας:

«Δεν είχα κάποια επικοινωνία, σαφέστατα ο κ. Βρύζας και ο κ. Ζαογράκης κατάγονται από την περιοχή μας, αλλά δεν είχαμε επικοινωνία. Παρακολουθώ κι εγώ στις εφημερίδες για το ενδιαφέρον, αλλά κάτι το επίσημο δεν υπάρχει, δεν έχω κάποια ουσιαστική επαφή».

Τέλος, για την Καβάλα και αν υπάρχει ανάμειξη της οικογένειας Ψωμιάδη στην προσπάθεια που γίνεται:

«Η Καβάλα είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία και με πολλούς φιλάθλους ασχέτως που δεν έρχονται στο γήπεδο τα τελευταία δύο χρόνια και με το δίκιο τους. Είναι περήφανη η πόλη για την ομάδα της, που αποτελεί το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Είναι κοντά στη Θεσσαλονίκη και αν υπάρξει επιχειρηματίας στην Καβάλα που θέλει να επενδύσει, μπορεί να κάνει θαύματα, όπως έγιναν προ διετίας. Δυναμική υπάρχει, το πρόβλημα είναι μόνο οικονομικό αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει το παραμικρό ενδεχόμενο να ανήκει αλλού η Καβάλα τα ποσοστά είναι δικά μας, εμείς έχουμε επενδύσει και δεν υπάρχει άλλος που να έχει βάλει χρήματα, ούτε η παραμικρή ανάμειξη της οικογένειας Ψωμιάδη. Αν υπήρχε η οικογένεια Ψωμιάδη, δεν θα είχαμε αυτά τα οικονομικά προβλήματα. Στο ποσοστό που έχουμε εγώ και ο συνεργάτης μου δεν υπάρχει καμία ανάμειξη της οικογένειας Ψωμιάδη, περιμένω το δήμαρχο να ανασκευάσει τη δήλωσή του, διότι τον προσβάλλουν όσα είπε». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: