Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Περιμένει δώρο από τους πρώην συμπαίκτες του!

Με μεγάλη αγωνία περιμένει ο Ρολάντο το ντέρμπι της Πορτογαλίας, ανάμεσα στην Πόρτο και τη Μπενφίκα, το οποίο θα κρίνει τον τίτλο. Ο λόγος είναι… οικονομικός.

Περιμένει δώρο από τους πρώην συμπαίκτες του
Απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας και η εντός έδρας ισοπαλία που παραχώρησε η Μπενφίκα στην Εστορίλ με 1-1 την περασμένη Δευτέρα, έδωσε το δικαίωμα στην Πόρτο να πλησιάσει στους δύο βαθμούς. Η προτελευταία αγωνιστική αναμένεται να είναι εκείνη που θα κρίνει τον τίτλο, αφού οι «Δράκοι» φιλοξενούν τους «Αετούς», σε ένα παιχνίδι – τελικό.

Όπως είναι λογικό ο αγώνας του Σαββάτου αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Πορτογαλίας… και όχι μόνο. Ανάμεσα σε εκείνους που... καίγονται για την έκβαση του αγώνα είναι ο Ρολάντο.

Ο πρώην παίκτης της Πόρτο, ο οποίος από τον περασμένο Ιανουάριο ανήκει στη Νάπολι, αναμένεται να υποστηρίζει φανατικά τους «Δράκους», αφού ενδεχόμενη επιτυχία τους, που θα σημαίνει κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα σημάνει, αυτόματα και δική του οικονομική επιτυχία.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Ρολάντο, σε περίπτωση που η Πόρτο κατακτούσε το πρωτάθλημα και εκείνος είχε αγωνιστεί έστω σε ένα ματς, η διοίκηση του συλλόγου θα ήταν υποχρεωμένη να του καταβάλει το ποσό των 200 χιλ. ευρώ. Ένα ποσό που αναμένεται να διεκδικήσει ο αμυντικός της Νάπολι, αν και στη φετινή σεζόν έπαιξε μόλις για τέσσερα λεπτά με την Πόρτο, αφού στη συνέχεια τραυματίστηκε και δεν αγωνίστηκε μέχρι την ημέρα της μεταγραφής του στον ιταλικό σύλλογο.

Με μια απλή αναγωγή, προκύπτει πως ο Ρολάντο θα πληρωθεί με 4.5 εκατ. ευρώ ανά παιχνίδι! Ίσως το μεγαλύτερο πριμ πρωταθλήματος που έχει δοθεί ποτέ... Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: