Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ζήτησε να φύγει ο Ρούνεϊ!!

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι, μετέφερε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο Γουέιν Ρούνεϊ!

Ζήτησε να φύγει ο Ρούνεϊ!
Ασταμάτητες οι εξελίξεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μετά την απόφαση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από τον πάγκο της ομάδας, ήρθε ακόμα μια είδηση στο φως και αφορά το μέλλον του Γουέιν Ρούνεϊ.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, έχοντας επιβεβαιώσει το θέμα, ο Άγγλος επιθετικός πριν από περίπου δύο εβδομάδες είχε συζήτηση με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και του εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ»!

Ο Ρούνεϊ τόνισε πως έχει ανάγκη από ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, όμως τόσο ο Σκοτσέζος προπονητής, όσο και η διοίκηση του συλλόγου, τον ενημέρωσαν πως δεν θα τεθεί προς πώληση στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Μάλιστα, υπήρξε και πρόσφατη τοποθέτηση από εκπρόσωπο Τύπου της Γιουνάιτεντ, που ανέφερε ότι «ο παίκτης δεν πρόκειται να παραχωρηθεί».

Για όσους μελετούν, πάντως, τη συμπεριφορά του Ρούνεϊ, μόνο έκπληξη δεν αποτελεί η είδηση. Ο Άγγλος φορ, εκτός του ότι βλέπει πλέον πολύ συχνά τον αριθμό του στον φωτεινό πίνακα για να καθίσει στον πάγκο κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων των «κόκκινων διαβόλων», δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει τον ποδοσφαιρικό του ενθουσιασμό.

Ακόμα και την ημέρα της μαθηματικής κατάκτησης του 20ου τίτλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν πανηγύριζε όσο οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, ενώ επιπλέον, έχει αντιληφθεί ότι το μεγάλο αστέρι είναι πλέον ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι και όχι αυτός…
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: