Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Γρίφος με Γκαργκάνο!!

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Βάλτερ Γκαργκάνο, αφού η Ίντερ δεν προτίθεται να αποκτήσει τα δικαιώματά του και η Νάπολι, στην οποία ανήκει ο παίκτης, δεν έχει αποφασίσει αν θα τον κρατήσει.

Γρίφος με Γκαργκάνο
Το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στην Ίντερ, ελπίζοντας να πείσει τους ανθρώπους της και να τους «υποχρεώσει» να πληρώσουν τη ρήτρα του, προκειμένου να τον αποκτήσουν από τη Νάπολι. Πριν ακόμα συμπληρωθεί ένας χρόνος, ο Βάλτερ Γκαργκάνο ετοιμάζει τις… βαλίτσες του για να επιστρέψει στον ιταλικό Νότο, αφού όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο ότι η Ίντερ δεν σκοπεύει να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Ο λόγος είναι απλός, σύμφωνα με τις ιταλικές εφημερίδες. Η απόδοση του Ουρουγουανού δεν ικανοποίησε τον Αντρέα Στραματσόνι, ενώ σημαντικό ρόλο στην απόφαση της διοίκησης να μην πληρώσει τη ρήτρα του, έπαιξε ο τραυματισμός του, που τον έφερε πίσω.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι αν ο παίκτης θα συνεχίσει στη Νάπολι. Η διοίκηση της ομάδας τον τελευταίο καιρό ασχολείται με την ανανέωση του συμβολαίου του Βάλτερ Ματζάρι, από την οποία θα κριθεί, εν πολλοίς, το μέλλον του Γκαργκάνο.

Πληροφορίες που φτάνουν από τη Νάπολη κάνουν λόγο για πιθανό δανεισμό του παίκτη και την επόμενη χρονιά, ωστόσο δεν γίνεται αναφορά σε κάποια συγκεκριμένη ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: