Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Από τον Άρη θέλει ο ΠΑΟΚ τον διάδοχο του Σάλπι!!

Φωτιά στη Θεσσαλονίκη σκοπεύει να βάλει ο Σαββίδης, καθώς θέλει να κάνει το μεγάλο "κόλπο" με νεαρό άσο από τον συμπολίτη! Ποιος είναι και πού κολλάει ο Παναθηναϊκός; "Καυτό" αναμένεται να είναι το καλοκαίρι για τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος θεωρείται ίσως το πιο "δυνατό" όνομα στην ελληνική αγορά τη δεδομένη στιγμή, τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και ηλικιακά.
Μπορεί πρόσφατα ο ταλαντούχος άσος να τόνισε πως προτεραιότητά του (εφόσον φύγει από τον Άρη) είναι το εξωτερικό, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν απέρριψε την Ελλάδα. Και παρότι ο Παναθηναϊκός μέχρι πρότινος έδειχνε το μεγάλο φαβορί, τώρα τα δεδομένα άλλαξαν και στο κόλπο είναι έτοιμος να μπει και ο ΠΑΟΚ!
Οι άνθρωποι του Δικεφάλου παρακολουθούν τον Γιαννιώτα εδώ και πολύ καιρό και το σκάουτινγκ, από Πουρλιοτόπουλο μέχρι Γεωργιάδη, είχε δώσει το σχετικό "ΟΚ", ωστόσο απέμεινε η έγκριση του Ιβάν Σαββίδη.
Ο Γιαννιώτας λοιπόν, μπορεί να αποτελεί ...ιδιαίτερη περίπτωση λόγω φυσικά του Άρη, όπως γράφει όμως η στήλη "Sportdog Penalty", ο Σαββίδης ζήτησε να γίνει ο,τι χρειαστεί προκειμένου να αποκτηθεί!
Το οικονομικό δεν αποτελεί πρόβλημα, ωστόσο πρέπει να ξεπεραστούν οι όποιες φοβίες του ίδιου του παίκτη για τις αντιδράσεις που θα προκληθούν στην πόλη. Στον ΠΑΟΚ πάντως τον θέλουν με ...1000, αφού θεωρούν πως στο πρόσωπό του μπορούν να βρουν τον μελλοντικό Σαλπιγγίδη.
Η αλήθεια είναι πως και ο Γιαννιώτας έχει αρχίσει να "ψήνεται" γι' αυτή την προοπτική, στη στιγμή που από τον Παναθηναϊκό έχει διαρρεύσει πως θα γίνει κίνηση αφού περάσει το μπαράζ με την Ξάνθη και ξεκαθαρίσουν οι στόχοι...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: